Vandring, god mat och vackert sekelskiftesboende i Hälsingland

Upplev en avkopplande, rogivande och mysig weekend i Hälsingland. Ni får uppleva vandring, frukost- och middagsbuffé och bo på ett anrikt pensionat i sekelskiftsboende. Välkommen hem till Hotell Järvsöbaden.

4 höjdpunkter du inte får missa!

1: Upplev natursköna Hälsingland

2: Välj bland massor av vandringsleder

3: 5-rättersbuffémiddag, matsäck och frukostbuffé

4: Vackert boende i sekelskiftesmiljö

Händer under upplevelsen

Låt er omfamnas av naturen och koppla av på mysiga Järvsöbaden under en rogivande helg. Det anrika pensionatet ligger vackert mellan Järvsöberget och Ljusnan och är den perfekta utgångspunkten för många av de vandringsleder som finns i Hälsingland.

Det finns spår av att det redan på 1500-talet drevs gästgiveri på gården och med den höga klara luft och mineralrika vattendrag i Järvsö har det drivits kurortshotell här sedan 1905. Hotell Järvsöbaden är ett modernt hotell men också en perfekt plats för att återuppleva den charmiga pensionattiden från förra sekelskiftet. Inget rum är det andra likt, alla är individuellt inredda men samtliga med en genuin, anrik och rogivande känsla.

Den genuina, hemtrevliga känslan märks även i hotellets kök som har egna odlingar på gården och brödet är alltid hembakat. Maten är traditionell, vällagad med tonvikt på husmanskost. På kvällen serveras ni en 5-rättersbuffémiddag i den vackra matsalen och morgonen efter väntar en välfylld frukostbuffé. Köket ordnar matsäck att ta med er ut på vandringen.

Vandringsweekend i Hälsingland

Hälsingland är fantastiskt vackert och att vandra i de mäktiga skogarna, runt skogssjöarna eller njuta av utsikten från bergen är sann avkoppling för alla sinnen. Upptäck naturen via någon av vandringslederna eller testa skogsbad på egen hand och känn det lugn naturen och skogen ger.

Välkomna till en avkopplande och njutningsfull helg på Järvsöbaden!

Boka här
Taggar:Aktiv semesterBröllopspresentDjur & naturFödelsedagspresentGävleborgHälsinglandHemesterHotellJärvsöNaturNaturupplevelserNaturvandringNaturweekendNorrlandRomantikRomantisk presentRomantisk weekendSemestertipsSommarSommarlovStaycationUpplevelsepresenterUpplevelserVandringWeekend

Information

Adress: Järvsö

Boka: Boka nu

Pris: 2620 kr

Vad vill du göra?

Datum