Upplevelsepresenter

Hitta tips på trevliga aktiviteter som du kan överraska dina nära och kära med.

Utvalda upplevelsepresenter

Vad vill du göra?

Datum

Mer om upplevelsepresenter

Känner du dig osäker på vad du ska ge bort i present? Då kan en upplevelsepresent vara något att ge bort. Det finns många unika upplevelser att överraska med vid speciella tillfällen. Det kan till exempel handla om en födelsedag, julklapp eller studentfirande. Besök våran hemsida för och se våra olika aktiviteter som finns.

Tillhör du en av många som har svårt att välja en present till dina nära och kära? Med en upplevelsepresent kan du alltid känna dig säker på att det kommer bli uppskattat. När du köper presenten kan sen mottagaren själv bestämma när hen vill gå på upplevelsen. Du har oftast också möjlighet att köpa för två personer så att ni kan gå tillsammans.

Observera att alla upplevelser inte finns överallt så titta vilka orter just din favoritupplevelse finns någonstans. Kanske vill du överraska med en weekendupplevelse?

Tips på en bra present

Här är några tips för att ge en bra present:

Lyssna på mottagarens intressen och önskemål – En av de viktigaste faktorerna för att ge en bra present är att förstå mottagarens intressen och önskemål. Ta reda på vad de gillar och vad de behöver, och försök att hitta en present som passar deras personlighet och stil.

Tänk utanför boxen – I stället för att ge en standardpresent som en bok eller en t-shirt, försök att tänka utanför boxen och hitta en unik och kreativ present som de verkligen kommer att uppskatta.

Göm en personlig touch – Lägg till en personlig touch till presenten, som en hälsning eller ett foto, för att visa att du har tänkt på mottagaren och gjort en extra ansträngning.

Ge en upplevelse – En upplevelse som en resa, en middag eller en show kan vara en oväntad och minnesvärd present.

Förpackningen räknas – En väl presenterad present kan göra en stor skillnad och visa att du har tagit dig tid att göra det extra lite speciellt.

Det viktigaste när det gäller att ge en bra present är att visa mottagaren att du bryr dig och att du har tänkt på dem när du väljer presenten. Oavsett vad du väljer att ge, är det intentionen och omtanken som räknas mest.

Säljer du upplevelsepresenter?

Då kan du skapa ett företagskonto och publicera alla era aktiviteter och upplevelser. Här skapar du konto