Vad händer i Norrköping

Evenemang, aktiviteter och annat kul att göra i stan.Härliga stunder med vänner och familj

Ibland är det små enkla saker som ett quiz eller ett roligt spel som skapar härliga minnen tillsammans med nära och kära. Här kommer tips på saker som kommer skapa en trevlig stund.

Tips på boende i Norrköping

Elite Grand Hotel

Lyxigt boende med restaurang, bar, bastu och andra bekvämligheter. Med sitt läge mitt i stan tar du dig enkelt till restauranger, nöjen och evenemang.

Hotel President

Trevligt hotell i de centrala delarna av stan. Här tar du dig enkelt till nöjen och annat trevligt och på hotellet finns bland annat bar och bastu.

The Lamp Hotel

Hotell som är en upplevelse i sig. Här finns 4 restauranger och 2 barer, trädgård och andra trevligheter. Ligger centralt med närhet till det mesta.

Hundvänligt

Det finns tyvärr inga evenemang.

Vad vill du göra?

Datum

Mer om Norrköping

Norrköping hittar du i Östergötland inte många mil från grannstaden Linköping och är en historisk industristad med främst textil som den stora varan. Orten är Sverige nionde största stad med nästan 100 000 invånare och staden har anor ända tillbaka till 1300-talet. Förutom sin industri är staden känd för sina sportsliga framgångar med sitt herrfotbollslag som vunnit Allsvenskan flera gånger och många kända svenska fotbollsprofiler att spelat eller tränat för klubben.

I och runt Norrköping finns massvis av spännande saker att uppleva för alla åldrar och intressen. De flesta lockas dock av stadens spännande historia. Missa inte att besöka grannstaden Linköping som bara ligger några mil bort, du tar dig lätt mellan städerna med antingen bil eller tåg.

Anordnar du event i Norrköping?

Missa inte möjligheten att publicera allt spännande som händer hos ert företag. Via Vad händer i Sveriges företagskonto kan du utan kostnad publicera alla event och aktiviteter ni anordnar. Skapa konto HÄR