Vad händer i Västerås

Tips på evenemang och andra roliga saker att göra.Härliga stunder med vänner och familj

Ibland är det små enkla saker som ett quiz eller ett roligt spel som skapar härliga minnen tillsammans med nära och kära. Här kommer tips på saker som kommer skapa en trevlig stund.

Musikal

Det finns tyvärr inga evenemang.

Naturaktiviteter

Det finns tyvärr inga evenemang.

Vad vill du göra?

Datum

Mer om Västerås

Staden hittar du i Västmanland på Mälarens norra strand och med sina drygt 110 000 invånare är Västerås Sveriges femte största stad. Från början hette orten Västra Aros men har under årens lopp utvecklats till just Västerås och med sina anor från 1200-talet är staden en av Sveriges äldsta. Västerås har bland annat gjort sig känt sportsligt med flera framgångsrika lag inom bandy, fotboll och hockey.

Staden ligger en kort bilresa ifrån två av Sveriges andra stora städer, Stockholm och Uppsala och erbjuder massvis med spännande aktiviteter i och runt sig. Här har du nära till vattennära aktiviteter med härliga utsikter och du har heller inte långt till gruväventyr, spa-upplevelser och annat spännande. Här hittar du något för alla åldrar och intressen.

Anordnar du event eller aktiviteter i Västerås?

Missa då inte möjligheten att publicera allt spännande som händer hos er. Via Vad händer i Sveriges företagskonto kan du utan kostnad dela allt ni arrangerar. Skapa konto HÄR