Vad händer i Sverige

Anslut ditt företag och börja hitta kunder

Vi på Vad händer i Sverige brinner för att utveckla din affär. Här hittar du allt du behöver för att lyckas med din marknadsföring. Vi kommer stötta dig med administration, kunskaper och erfarenheter för att se till att kunder bokar hos just dig. Läs mer om hur du kommer igång och hittar kunder via Vad händer i Sverige.

Detta kan du göra

Nå rätt målgrupp

Vi matchar ditt event med rätt målgrupp, i rätt geografi och vid rätt tidpunkt.

Innehåll som säljer

Vi hjälper dig skapa inspirerande innehåll som får potentiella kunder att boka in sig hos dig.

Skapa konto

Börja publicera event och aktiviteter.

  • Personen som kommer jobba med kontot.
    Det kostar inget att ha ett konto hos Vad händer i Sverige. Du använder kontot helt på dina villkor. När du skapar kontot godkänner du att endast använda det för att publicera och administrera event. All form av missbruk kan leda till att ditt konto stängs ner.

Om Vad händer i Sveriges företagskonto

Här kommer du enkelt igång med att publicera dina event och nå ut till dina nästa kunder. Vi gör eventen sökbara och hjälper dig nå ut genom inspirerande guider som delas i Sveriges största sociala medier inom nöjen, kultur och aktiviteter.

200 000 följare sociala medier

75 000 besökare / vecka hemsida

Enkel administration

Service

Så här fungerar det

Vi vet att det krävs tid, kunskap och resurser för att göra bra marknadsföring! Därför erbjuder vi våra kunder specialisthjälp inom sociala medier, nyhetsbrev och webb för att bli framgångsrika.

Publicera gratis

Alla företag kan publicera allt kul som händer utan kostnad. Vi vet hur viktigt det är att synas och vara med där folk söker inspiration för sin nästa aktivitet.

Mät marknadsföringen

För att bli framgångsrik i marknadsföringen måste vi förstå vad som fungerar och inte fungerar. Därför mäter vi alla aktiviteter och utfall vi gör tillsammans med kunder. Våra unika insikter om vad som fungerar kommer vi använda för att göra ditt event framgångsrikt.

“Jag har inte tid”

Många av våra kunder är hungriga entreprenörer med begränsade resurser. Inga problem, låt oss jobba tillsammans och supporta dig i dina ambitioner. Vi tar hand om all administration, skapar en marknadsföringsstrategi samt analyser och optimerar för att så många som möjligt ska boka.