Vad händer i Sverige

Skapa ett arrangörskonto och börja hitta kunder

Vi på Vad händer i Sverige brinner för att utveckla din affär. Här hittar du allt du behöver för att lyckas med din marknadsföring. Vi kommer stötta dig med administration, kunskaper och erfarenheter för att se till att kunder bokar hos just dig. Läs mer om hur du kommer igång och hittar kunder via Vad händer i Sverige.

Har du redan ett konto? Då kan du logga in och publicera event här

Kom igång gratis

Det är superenkelt att komma igång. Fyll i formuläret nedan och efter att vi granskat ditt konto så kommer du få möjlighet att publicera allt ni arrangerar. Efter att du skapat kontot kan du boka möte med oss, läsa mer om om våra eventpaket samt få tips på hur du lyckas hitta kunder via oss.

Skapa konto

Börja publicera event och aktiviteter.

  • Personen som kommer jobba med kontot.
    Det kostar inget att ha ett konto hos Vad händer i Sverige. Du använder kontot helt på dina villkor. När du skapar kontot godkänner du att endast använda det för att publicera och administrera event. All form av missbruk kan leda till att ditt konto stängs ner.

Om Vad händer i Sveriges arrangörskonto

Här kommer du enkelt igång med att publicera dina event och nå ut till dina nästa kunder. Vi gör eventen sökbara och hjälper dig nå ut genom inspirerande guider som delas i Sveriges största sociala medier inom nöjen, kultur och aktiviteter.

200 000 följare sociala medier

75 000 besökare / vecka hemsida

Enkel administration

Service

Så här fungerar det

Vi vet att det krävs tid, kunskap och resurser för att göra bra marknadsföring! Därför erbjuder vi våra kunder specialisthjälp inom sociala medier, nyhetsbrev och webb för att bli framgångsrika.

Publicera gratis

Alla företag kan publicera allt kul som händer utan kostnad. Vi vet hur viktigt det är att synas och vara med där folk söker inspiration för sin nästa aktivitet.

Marknadsför dig – nå hundratusentals potentiella kunder

Vi hjälper dig hitta rätt målgrupp, vid rätt tidpunkt och i rätt geografi så du får maximal effekt på din marknadsföring. Vi tar bara betalt när vi matchat ihop en potentiell kund som är intresserad av ditt event.

Vi hjälper dig skala

Vi vet att det är svårt att hinna med allt kring ett event. Vi är experter på marknadsföring som konverterar till nya kunder och erbjuder vår erfarenhet samt resurser för att avlasta dig.

Skapa rätt innehåll

Varje event har olika förutsättningar. Vi hjälper dig ta fram effektiv kommunikation för att inspirera och konvertera nya kunder. Det kan vara videos, artiklar, annonser eller att vi kommer ut och besöker din verksamhet.