Gravidmassage med avkoppling

Att vara gravid är ett riktigt äventyr där den fantastiska känslan av att skapa ett nytt liv blandas med förundran över att det lilla livet tagit din kropp i besittning. Med den stora lyckan och glädjen kommer också tröttheten och värken, med en välgörande gravidmassage får du chans att slappna av och känna kraften växa i din kropp.

Pris: 395 kr

Pssst! Köp denna som en fin och uppskattad present till den som väntar barn.

Finns på följande orter: Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping.

Gravidmassage

Händer under upplevelsen

Ligg ner och slappna av medan ett proffs tar hand om dig. Massagen syftar till att öka cirkulationen samt mjuka upp leder och muskler och är framtagen för att göra livet enklare för den gravida, oavsett om du är i början eller senare i havandeskapet. Du behöver dock vara gravid i minst vecka 13 för att kunna boka denna upplevelse.

Massagen pågår i cirka 30 minuter men om du vill stanna kvar och slappna av efteråt så går det bra.

Mer om gravidmassage

När du är gravid så förändras kroppen i muskler och leder som sedan kan leda till smärta. En gravidmassage kan därför vara väldigt uppskattad och skön för den som väntar barn. Massageterapeuten är lyhörd och lyssnar på dina önskemål för att du ska få en så behaglig upplevelse som möjlig.

Tänk på att massagen räknas som friskvård och går att få bidrag för.

 

Boka här
Taggar:AprilAugustiDecemberFebruariGävleGöteborgGravidHöstJanuariJuliJuniLinköpingMajMalmöMarsMassageNovemberOktoberÖrebroÖstergötlandRelaxSeptemberSkåneSommarStockholmSundsvallUpplevelse.comUpplevelsepresenterVårVästernorrlandVästra GötalandVinter

Information

Adress: Flera adresser

Pris: 395 kr

Vad vill du göra?

Datum