Vad händer i Örebro

Tips på evenemang, aktiviteter och annat kul att göra i Örebro.

Evenemangskalender

Se vad som är aktuellt i staden just nu.

Idag
I veckan
I helgen
Välj datum
Visa
just nu hittar vi inga evenemang inom denna kategori.

Saker att göra i Örebro

Hitta aktiviteter och annat kul att upptäcka i och runt staden.

Sevärdheter

Upptäck staden, dess historia, kultur och andra sevärdheter. Hitta tips och inspiration på saker att uppleva.

Läs mer

Nöjen & evenemang

Håll dig uppdaterad på spännande evenemang som händer. Konserter, festivaler, teater, sport och annat intressant.

Läs mer

Aktiviteter

Hitta tips på på roliga saker att göra med vänner, familj, kollegor eller med andra nära och kära.

Läs mer

Örebro slott

Upptäck ett av Sveriges klassiska slott. Här kan du mitt i stan bevittna en del av Sveriges historia som har anor tillbaka till 1300-talet. Läs mer om slottet på Wikipedia.

Läs mer

Mat & dryck

Tips och inspiration på spännande upplevelser inom mat och dryck samt tips på stans bästa restauranger.

Läs mer

Shopping

Besök en av Sveriges modernaste gallerior cirka 1 mil utanför stan. Här hittar du hundratals butiker och annat trevligt. Läs mer om Marieberg Galleria.

Läs mer

Boende i Örebro

Tips på boende för olika budgetar och tillfällen.

Wilderness Lodge

Bäver och älgsafarin i ett av landets vilttätaste vildmarksområden. Åtskilliga vilda älgar skådas på alla älgsafarin. Att deltagarna kommer att få se älg är ett löfte och safarit utlovar älggaranti. Chansen att se bävrar i vilt tillstånd är mycket stor.

Läs mer

Elite Stora Hotellet

Bo lite lyxigare mitt i stan. På hotellet finns 3 restauranger och 2 barer samt andra bekvämligheter som förgyller din vistelse.

Läs mer

Behrn Hotell

Klassiskt hotell mitt i stan med närhet till många sevärdheter och spännande aktiviteter. På hotellet finns bar, bastu och andra bekvämligheter.

Läs mer

Hotell Göta

Bekvämt och fräscht hotell i centrala delarna av stan. Här hittar du det mest du behöver och det är gångavstånd till sevärdheter och andra saker att upptäcka.

Läs mer

Upplevelsepresenter i Örebro

Överraska någon när och kär med en trevlig upplevelse.

Kör sportbil

Sätt dig bakom ratten på några av världens snabbaste bilar. Tryck ner pedalen och känn adrenalinet flöda. En bra present till den som gillar fart.

Läs mer

Flyg luftballong

Upptäck vyer över stad och natur som du sent ska glömma. Ta med en vän, kollega eller annan när och kär på en oförglömlig upplevelse.

Läs mer

Hotellweekend

Ta med någon speciell för en härlig hotellupplevelse. Spendera en weekend med shopping, god mat, kultur, historia och annat trevligt upp uppleva.

Läs mer

Mer om Örebro

Örebro hittar du i de centrala delarna av Sverige på Hjälmarens västra strand och går även under namnet ”skostaden” efter sina skoindustrier som präglat stadens historia. Örebro är Sveriges sjätte största stad med drygt 100 000 invånare och har spelat en viktig roll i Sveriges historia och slottet mitt i staden har många intressanta historier att berätta.

I Örebro kan du uppleva alltifrån trevliga stunder med nära och kära till spännande aktiviteter som höjer din puls. Upptäck shopping på en av Sveriges modernaste gallerior, kultur och historia hittar du mitt i stan och passa även på att äta god mat på någon av stadens restauranger. Här kommer du hitta något för alla åldrar och intressen

Fler städer