Vad händer i Örebro

Tips på evenemang, aktiviteter och annat kul att göra i Örebro.Härliga stunder med vänner och familj

Ibland är det små enkla saker som ett quiz eller ett roligt spel som skapar härliga minnen tillsammans med nära och kära. Här kommer tips på saker som kommer skapa en trevlig stund.

Vad vill du göra?

Datum

Mer om Örebro

Örebro hittar du i de centrala delarna av Sverige på Hjälmarens västra strand och går även under namnet ”skostaden” efter sina skoindustrier som präglat stadens historia. Örebro är Sveriges sjätte största stad med drygt 100 000 invånare och har spelat en viktig roll i Sveriges historia och slottet mitt i staden har många intressanta historier att berätta.

I Örebro kan du uppleva alltifrån trevliga stunder med nära och kära till spännande aktiviteter som höjer din puls. Upptäck shopping på en av Sveriges modernaste gallerior, kultur och historia hittar du mitt i stan och passa även på att äta god mat på någon av stadens restauranger. Här kommer du hitta något för alla åldrar och intressen.

Anordnar du event i Örebro?

Då har du möjlighet att utan kostnad gå med i Vad händer i Sveriges företagskonto. Via företagskontot kan du publicera alla era event och aktiviteter samtidigt som du får hjälp att hitta fler kunder. Skapa konto HÄR