Vad händer i Linköping

Hitta tips på aktiviteter, upplevelser, boende och annat roligt samt nyttigt att göra i Linköping.

Härliga stunder med vänner och familj

Ibland är det små enkla saker som ett quiz eller ett roligt spel som skapar härliga minnen tillsammans med nära och kära. Här kommer tips på saker som kommer skapa en trevlig stund.

Tips på upplevelsepresenter i Linköping

Hitta roliga upplevelser att dela eller ge bort till nära och kära.

Vad vill du göra?

Datum

Mer om Linköping

Linköping hittar du i landskapet Östergötland bara några få mil från grannstaden Norrköping och med sina drygt 100 000 invånare är staden Sveriges åttonde största tätort. Orten är kanske främst känt för sitt universitet men även för sina framgångsrika damer i fotbollen och herrar inom ishockeyn. Orten har anor ända tillbaka till 1100-talet och än idag finns många historiska byggnader bevarade, bland annat stadens domkyrka som förgyller stadsbilden med sitt 107 meter höga torn.

I och runt Linköping finns det massvis av spännande upplevelser och äventyr som du kan ta del av. I närheten ligger bland annat Mantorps racingbana där du kan åka snabba bilar. För den som gillar något lite lugnare kan du enkelt ta dig till Göta kanal för en trivsam kryssning och för dig som vill stanna i city så finns det massor av restauranger, shopping, historia och annat trevligt att upptäcka.

Anordnar du event i Linköping?

Missa då inte möjligheten att publicera allt spännande som händer på ert företag. Via Vad händer i Sveriges företagskonto kan ni utan kostnad publicera era event och aktiviteter. Skapa konto HÄR