Vad händer i Uppsala

Evenemang, aktiviteter och annat spännande att upptäcka.Härliga stunder med vänner och familj

Ibland är det små enkla saker som ett quiz eller ett roligt spel som skapar härliga minnen tillsammans med nära och kära. Här kommer tips på saker som kommer skapa en trevlig stund.

Boende

Det finns tyvärr inga evenemang.

Weekend

Det finns tyvärr inga evenemang.

Vad vill du göra?

Datum

Mer om Uppsala

Universitetsstaden Uppsala ligger några mil norr om Stockholm i landskapet Uppland. Orten är en av Sveriges äldsta städer med anor från 1100-talet då staden var kyrkligt centrum i Sverige. Uppsala har även Skandinaviens äldsta säte för högre utbildning med sitt universitet som grundades redan år 1477. Med sina 140 000 invånare är det även Sveriges fjärde största stad och är även känd som Sveriges bandystad, då finalen varje år spelas på idrottsplatsen Studenternas. Stockholm har dock gjort anspråk på finalen några gånger.

I Uppsala kan du hitta på det mesta från trevliga restauranger till spännande upplevelser som får pulsen att öka. Mycket av historien finns bevarad än idag i form av slott, kyrkor, skolor och annat intressant. Den som vill kan även bege sig på utflykt ut i Roslagen. Med bil når du enkelt härliga skärgårdsorter, underbara vyer över vatten och annat minnesvärt.

Anordnar du event eller aktiviteter i Uppsala?

Om du arrangerar event och aktiviteter så har du möjlighet att utan kostnad publicera allt spännande som händer hos ditt företag. Det enda du behöver göra är att skapa ett konto.

Skapa konto