Romantisk weekend i Sverige

Vad vill du göra?

Datum

Mer om Romantisk weekend

Att hålla romantiken vid liv kan vara utmanande när familjeliv, jobb och stress ska pusslas ihop. Ofta blir det svårt att slappna av hemma när man har känslan av att man borde städa, tvätta och hinna med träningen. En weekend med sin partner på ett romantiskt hotell är ett enkelt sätt att komma hemifrån och varva ner. På hotellet har ni bara varandra och har inte möjligheten att gå iväg för att jobba eller utföra hushållssysslor.

Vad kan man göra på en romantisk weekend?

En romantisk weekend är en kort semester eller utflykt där man tar ledigt tillsammans med sin partner för att fira kärleken och förbättra relationen. Det kan innebära att man reser till en romantisk destination, som en stad eller ett landskap, eller att man bara tar ledigt för att tillbringa tid tillsammans hemma. En romantisk weekend kan inkludera aktiviteter som att gå på restauranger, se på film, gå på spa, eller göra något annat som man tycker om tillsammans. Målet med en romantisk weekend är att skapa tid och rum för att förbättra relationen och fira kärleken.

Romantisk weekend utanför Stockholm

Sverige har massvis med fina och romantiska hotell, allt från äldre och charmiga till moderna och exklusiva. Beroende på vad som passar er i smaken vill vi ge några tips för att få er weekend så romantisk som möjligt.

Lämna datorerna hemma.
Sätt mobilerna på flygplansläge.
Bestäm vilken miljö ni vill att hotellet ligger i. Vill ni ha närhet till restauranger, vattnet eller kanske skogen?
Ta med er lite snyggare kläder och gå på en mysig restaurang.
Beställ roomservice.
Ta en promenad i naturen.
Kolla på en romantisk film i hotellsängen.
Be hotellet fixa fram en flaska champagne till ankomsten.
Se till att boka in en spabehandling.
Hör med hotellet angående sen utcheckning om du vill ta det extra lugnt.

Jobbar du på ett hotell som arrangerar romantiska weekend?

Lägg upp din romantiska weekend här helt gratis. Skapa ett företagskonto.