Upplev Varghotellet på Järvzoo

Ta med dig någon som uppskattar djur och natur och bo på Varghotellet inne på Järvzoo. Här ser ni naturen och dess vilda djur från första parkett, med rummets stora panoramafönster. Det blir en minnesvärd upplevelse, som ger dig känslan av att dela rum med vargarna och de andra djuren, som är precis utanför ditt fönster.

Pris: fr. 2850 kr

Här erbjuds tre olika paket. Två vuxna, två vuxna plus ett barn (upp till 15 år) eller två vuxna och två barn (upp till 15 år).

Detta ingår:

  • 2 dagar och 1 natt
  • Fri tillgång till Järvzoo djurpark
  • Frukost på Bergshotellet

Upplevelsen kan bokas oktober till april och köps som presentkort, där du efter bokning kan välja vilken dag som passar ditt sällskap bäst.

Upplev Varghotellet på Järvzoo

Upplev Varghotellet

Denna övernattning är en helt unik naturupplevelse. Boendet och panaromafönstret gör att gränsen mellan hus och natur suddas ut, så du kommer väldigt nära vargarna. Du behöver dock inte vara orolig, allt sker på tryggt avstånd och på ett säkert sätt. Här kopplar du av i skandinaviskt inredda rum och på morgonen efter serveras det en utsökt frukostbuffé i Bergshotellet.

Järvzoo djurpark

I upplevelsen ingår även fri entré och tillgång till djurparken Järvzoo. Här möter du Nordens vilda djur på deras villkor, när du går genom djurparken på en tre kilometer lång trätrottoar. Under vägen finns flera platser, där du kan sätta dig ner för att vila, njuta av utsikten eller ta något att äta. Vi rekommenderar att du ta promenaden i parken tidig morgon eller sen kväll, då djuren är främst aktiva under dessa tider.

Upplev en helt unik naturupplevelse tillsammans med din vän eller familj. Närmare vilda djur på ett tryggt sätt än så här kommer ni inte. Det blir en minnesvärd och avkopplande övernattning på Varghotellet, med frukost och en spännande tur tillsammans med djuren inne på Järvzoo.

Boka här

Information

Adress: Se bokning

Pris: 2850 kr

Vad vill du göra?

Datum