Skärgårdskryssning med guide

Ett avkopplande sätt att se Stockholms skärgård. Denna båttur tar dig runt några av de många öarna medan en guide ombord berättar historier om historien och kulturen i området. Du passerar naturliga och historiska landmärken med möjligheter att ta massor av foton. Detta är en utmärkt tur att ta i början av din vistelse för att bli orienterad med skärgården.

Kryssa runt Stockholms skärgård med båt och lär dig mer om sevärdheter vid vattnet som du annars skulle missa

Pris: 363 kr

När går turen? I kalendern nedan hittar du aktuella tider.

Skärgårdskryssning Stockholm

Historia och natursköna vyer

Välkommen att resa ombord på ett hundra år gammalt fartyg som bjuder in dig att uppleva hur trafiken i skärgården fungerat under många år. Bara det är en upplevelse i sig. Båten kommer ta dig genom kanske världens vackraste skärgård med tusentals öar. Du kommer se historia i form av gamla hus och ikoniska byggnader men det du sannolikt kommer njuta mest av är de magiska vyerna som skärgården erbjuder. Allt ifrån små skär och stora bebyggda öar i klassisk skärgårdsstil till milsvida vyer med båtar, öar och hus i förgrunden. Till detta kommer du även uppleva djurlivet med fåglar och om du har tur kanske du ser en säl eller två. Kom ihåg att ta med kameran så du kan föreviga dessa minnesvärda vyer. Stockholm är uppbyggd på 14 stycken öar som binds samman av hela 57 stycken broar. Vad passar bättre att utforska staden med än med båt!

Bra att veta under kryssningen

  • Båten har cafeteria där du kan köpa snacks, varma och kalla drycker samt enklare mat som sallad och paj.
  • Det finns toaletter ombord.
  • Tyvärr är det inte lämpligt för rullstolsburna att genomföra denna tur.
  • På båten gäller restriktioner som är kopplade till Covid-19.
  • Det är inte tillåtet med rökning eller större bagage.

Mötesplats: Stockholm, Strandvägen, kajplats 15 eller 16. Mittemot Hotel Diplomat.

Boka här
Taggar:AugustiBåtturerFamiljeaktiviteterHelgenHöjdpunktJuliJuniKryssningarMajNaturNaturupplevelserSemestertipsSeptemberSevärdheterSightseeingSkärgårdSommarStockholmStockholms skärgårdUtomhusaktiviteterVårVeckan

Information

Adress: Kajplats 15

Pris: 363 kr

Vad vill du göra?

Datum