Familjeweekend i Sverige

Vad vill du göra?

Datum

Mer om familjeweekend

Behöver du och familjen komma bort lite? Då rekommenderar vi att åka på en familjeweekend.
Bo på hotell, upptäck en ny stad och hitta på roliga aktiviteter. Passa på att besöka en mysig restaurang och försök att släppa vardagsstressen hemma. 

Göra på en familjeweekend

Det finns många roliga saker att göra med familjen, och beroende på vilken stad man är i får man anpassa utbudet till vad som finns just där. Populära aktiviteter är minigolf, bio, spökvandring, museum, bowling och äventyrsbad.
Fler saker man kan göra som inte är lika vanliga är att besöka trampolinparker, laserdome, vattenboll, hinderbana, paintball, Segway och safari. 

Spökvandring

För dig som vill bli lite skrämd och uppleva stadens mystik och historia kan vi rekommendera en spökvandring.
Ta er genom gränder samtidigt som ni lyssnar på hårresande berättelser. Ett familjeminne för livet! ⁠

Virtuellt spel

Ibland ordnas det virtuella spel som passar både familjen, vännerna och kollegorna. Exempelvis kan det gå till som så att ni i små team, på 2-4 personer, navigerar er runt i er stad och får ledtrådar via en app för att knäcka ett mordfall och avslöja en mördare.
Ni letar efter virtuella vittnen⁠ som ni ser via telefonkameran, för att på så sätt eliminera både misstänkta personer och mordvapen. ⁠
Kul aktivitet för dig som gillar teamwork, sammanhållning, problemlösning, motivation, kreativitet, fokus och lite fysisk träning.

Anordnar du familjeweekends?

Publicera gratis på vår hemsida. Klicka HÄR för att komma igång och skapa ett företagskonto.