Familjeaktiviteter i Sverige

Vad vill du göra?

Datum

Mer om familjeaktiviteter

Att ta med familjen och hitta på roliga aktiviteter är en höjdpunkt för många familjer. Många åker till populära destinationer som Öland och Gotland men över hela landet finns något att göra med familjen.

Semester med familjen

Stockholm, Västkusten, Gotland, Öland och skärgården är några av de mest populära aktiviteterna att göra med familjen. Här finns badplatser, lekplatser, aktiviteter för hela familjen och härliga campingplatser för den som gillar den typ av semester. Här kan du också uppleva Sveriges magiska natur och kultur som brukar uppskattas av barnen.

Familjecamping

Ta med familjen till någon av Sveriges fantastiska campingplatser. Njut av sol, bad, avkoppling och kanske grillar ni tillsammans på kvällen. På Öland hittar du en av Sveriges mest välkända campingplatser, Böda camping. I Skåne ligger vackra Falsterbo camping. På Västkusten kan du bland annat njuta av ett besök hos Marias Camping Mellbystrand. Utanför Stockholm kan du besöka den härliga sommarstaden Trosa med dess närliggande campingplats. I Norrland är kanske ett besök till Pite Havsbad ett måste för campingfamiljen?

Naturaktiviteter med familjen

Upptäck Sveriges magiska natur med familjen. Gå på älgsafari eller upplev fladdermusens nattliga liv, detta är bara några exempel på saker att upplev i Sveriges natur.

En annan favorit för många är att bege sig ut på vattnet med kajak. I Stockholms skärgård hittar du många bra alternativ för kajakpaddling. Även Västkusten, Blekinge och Norrland erbjuder härliga kajakturer.

Anordnar du familjeaktiviteter?

Anordnar du ett event som skulle passa in här? Genom att skapa ett företagskonto kan du gratis publicera dina event och aktiviteter hos oss.