Testa fiskpedikyr

Ge dina fötter en avslappnande behandling med en fiskpedikyr i en rofylld miljö.

FiskSpa, där fisksorten Garra Rufa jobbar för att dina fötter skall bli mjuka och vackra, är en fantastisk upplevelse. Fiskarna livnär sig på döda hudpartiklar och är särskilt bra för sårläkning, då de producerar enzymer i sin mun som är bra för hudens celldelning. Garra Rufa har inga tänder utan nibblar bort de döda hudpartiklarna. De ger en behaglig micromassage som stimulerar blodcirkulationen i fötterna och som även lindrar Psoriasis.

Om behandlingen

Innan behandling får du först stoppa fötterna i en balja fylld med vatten, sedan torkas fötterna och därefter sänker du ned dem i akvariet. Dags för fisken Garra Rufa att börja göra underverk med dina fötter! Efter behandlingen får du smörja in dina fötter med fotcreme. Känslan kan liknas som att stoppa ner fötterna i champagne!

 

Pris: 595 kr/person

Varaktighet: Cirka 45-60 minuter

Plats:Uppsala och Västerås

 

Mer om fiskpedikyr

Många hyllar fiskpedikyr och är numera en succé världen över. Känslan av att göra en fiskpedikyr är lätt kittlande och helt smärtfri. När du stoppar ner fötterna hos fiskarna så känns det ungefär som om du skulle ha fötterna i kolsyrat vatten. Det är en härlig vibrerande känsla som till och med den mest kittliga personen upplever som fantastisk!

Fisksorten Kangal Garra Rufa, eller Doktorsfisk som den även heter, äter upp de döda hudcellerna på dina fötter och putsar på så sätt rent mellan tårna och på fotsulorna till fötterna känns lena och fräscha. Dena fisksort kommer ursprungligen från insjöar i de Turkiska bergen, nämligen från ett ställe i Turkiet som heter Kangal. En fullvuxen Garra Rufa-fisk är ungefär åtta centimeter lång, de har inga tänder utan nafsar istället bort döda hudceller och de går aldrig heller på frisk vävnad.

Är du en av alla som tillbringar mycket av din tid med att smörja och fila dina torra och fnasiga fötter så testa gärna på fiskpedikyr, samtidigt som du får en avkopplande och njutningsfull stund.

Boka här
Taggar:FiskpedikyrFotvårdUpplevelse.comUpplevelsepresenterUpplevelserUppsalaVästeråsVästmanland

Information

Adress: Uppsala & Västerås

Pris: 595 kr

Vad vill du göra?

Datum