Upplev spabehandling för två

Bjud med din vän eller partner och upplev spabehandling för två. En perfekt present om ni är spända, stressade eller bara kanske vill bli ompysslade för en stund? Unna er en uppfriskande spabehandling där både kroppen och ansiktet är i fokus, med en delkroppsmassage och ansiktskur, som är anpassade efter era behov.

Pris: 1595 kr för två personer

Varaktighet: 55–60 minuter

Orter: Stockholm, Malmö, Västerås, Linköping, Norrköping, Trollhättan

Kliniken i Trollhättan ligger i Lilla Edet.

Viktig information: Anpassad behandlingen efter era behov. Undvik att sola strax innan upplevelsen.

Upplev en spabehandling för två

En spabehandling med delkroppsmassage och ansiktskur

Innan behandlingen sätter i gång får ni tid att konsultera med terapeuten för att skräddarsy er delkroppsmassage. Där ni får välja om den ska vara avkopplande eller behandlande. När kroppen har fått sig en härlig massage är det dags för ansiktet. Ni får en djup rengöring som förbereder er för den kommande ansiktsmasken, som är både återfuktande och lugnande för hyn. Ansiktsbehandlingen avslutas med en massage som lyfter och slätar ut, genom att ansiktsmusklerna helt får slappna av. Vilket definitivt kommer ge er en fräsch hy med en massa ny energi.

Positiva effekter av massage

Massage ökar musklernas syreupptagningsförmåga och gör dem också mer elastiska och smidiga. Nervsystemet påverkas positiv, vilket gör så att kroppstemperaturen, vätskebalansen och blodcirkulationen förbättras. Det ökar även koncentrationsförmågan och mage samt tarm fungerar bättre. Massage frigör endorfiner som har en smärtlindrande effekt och oxytocin, som gör att vi känner oss lugnare, mindre ängsliga och förbättrar sömnen.

Det här är en perfekt present att ge till någon du tycker om. Så bjud med dig din vän, partner eller någon familjemedlem som behöver en stunds avkoppling. Det blir en upplevelse för både ansikte och kropp och som kommer hjälpa er att släppa vardagsstressen och bara koppla av, samtidigt som det styrker er kropps välmående.

Boka här

Information

Adress: Flera adresser

Pris: 1595 kr

Vad vill du göra?

Datum