Prova på Yoga

Prova på yoga- den månghundraåriga träningsformen Yoga har hjälpt utövare världen över att inte bara hitta en inre frid, utan också att bli starka och viga. Nu kan du också ta del av yogans positiva egenskaper. Kanske öppnar det dörren till en helt ny livsstil?

 

Pris: 200 kr/person

Varaktighet: Cirka 1 – 1,5 timmar

Plats: Uppsala, Norrköping, Karlstad och Söderköping

 

Mer om upplevelsen Prova på Yoga

Oavsett om du vill hitta den optimala träningsformen för just dig, eller känner att du behöver få ordning på virrvarret av tankar i huvudet, så kan yoga hjälpa dig att nå ditt mål. Här kan du välja på olika stilar som leder till samma punkt, en hälsosam livsstil och att du lär känna dig själv.

 

Olika yogaformer

I Ashtanga Yoga är kroppen i ständig rörelse, där du växlar mellan positioner och lär dig andas på ett sätt som får dig att nå nya fysiska nivåer. Samtidigt som du blir starkare och vigare lär du känna dig själv och hittar en väg till ett inre lugn.

Hathayogan är den form ur vilken de flesta andra yogaformer härstammar. Här varvar du aktiva och riktade övningar med vilsamma och reflekterande rörelser.

Yinyoga passar alla och riktar full fokus på att få kropp och sinne att slappna av. Medan du sträcker ut dina muskler på ett behagligt sätt, observerar du vad som händer i kroppen och utövar medveten närvaro.

Kundaliniyoga är en yogaform som alla kan utföras av alla. I passet ingår mjuka yogaövningar, andnings- och fokuseringstekniker för att skapa lugn och samtidigt ge ny energi. Samtliga pass avslutas med en avslappning, ibland till ljudet av gongar som ger en djup avslappning och därefter mediterar vi en kort stund.

Medicinsk yoga har samma upplägg som Kundaliniyogan men vi jobbar ännu lugnare. Behöver du kan du även göra yogan sittande på en stol. Flera av de pass vi använder har testats i svenska forskningsprojekt, t ex på Karolinska institutet och Danderyds sjukhus.

Gravidyoga innehåller speciellt anpassade övningar till dig som väntar barn.

Bra att veta

Olika yogaformer erbjuds i de olika orterna. Åldersgräns 13 år, upplevelsen är för en person. Tillgänglighet: året runt.

 

  • Välj mellan olika typer av pass
  • Ashtanga är en mer fysiskt krävande form med mycket rörelser och fokus på andning
  • Hathayoga varvar aktiva och mer vilsamma övningar
Boka här
Taggar:HälsaKarlstadMors dagNorrköpingÖstergötlandRelaxSöderköpingUpplandUpplevelse.comUpplevelsepresenterUppsalaVälmåendeVärmlandYoga

Information

Adress: Flera adresser

Pris: 200 kr

Vad vill du göra?

Datum