Vad händer i Östergötland

Upptäck nya roliga saker att göra i Östergötland. Hitta tips på aktiviteter och nya roliga event.

Vad vill du göra?

Datum

Vad kan man göra i Östergötland?

Östergötland är en region i södra Sverige med en rik historia och natur, och det finns många saker att göra där. Här är några förslag:

Kultur och historia: Besök någon av de många slott och herrgårdar som finns i regionen, till exempel Stjärntorps slottsruin. Du kan också besöka Östergötlands Museum i Linköping för att lära dig mer om regionens historia och kultur.

Naturupplevelser: Ta en tur till Söderköping och upplev den vackra skärgården och de många små öarna. Du kan också besöka Vättern, den näst största sjön i Sverige, för att se vackra vyer och göra vattenaktiviteter.

Shopping och mat: Gör en runda i någon av de större städerna i regionen, till exempel Norrköping eller Linköping, för att utforska de många butikerna och restaurangerna som finns där.

Konst och kultur: Besök någon av de många konstmuseerna i regionen, till exempel Östergötlands Konstmuseum i Linköping eller Konstmuseet i Norrköping.

Idrott och aktiviteter: Prova på en av de många idrottsaktiviteterna som erbjuds i regionen, till exempel vandring, golf eller cykling.

Dessa är bara några exempel på saker som du kan göra i Östergötland, och det finns säkert många fler möjligheter beroende på vad du är intresserad av.

Anordnar du aktiviteter i Östergötland?

Missa inte möjligheten att publicera allt spännande som händer hos er. Via Vad händer i Sveriges företagskonto kan du enkelt dela det ni anordnar utan kostnad. Skapa företagskonto HÄR