Vad händer i Skåne

Upptäck nya saker att göra i Skåne. Här hittar du tips på nya saker att uppleva och nya platser att besöka.

Vad vill du göra?

Datum

Vad kan man göra i Skåne?

Skåne är en region i södra Sverige som är känd för sitt vackra landskap, livliga städer och rika kulturarv. Här är några förslag på saker du kan göra i Skåne:

Naturupplevelser: Upplev Skånes vackra landskap genom att ta en tur i den södra delen av Skåneleden, en vandringsled som sträcker sig genom hela Skåne. Du kan också besöka de vackra stränderna längs Öresundskusten eller de vackra skogarna i naturen i området.

Kultur och historia: Upplev Skånes rika kulturarv genom att besöka någon av de många kulturinstitutionerna i regionen, till exempel Malmö Konstmuseum eller Lunds universitetshistoriska museum.

Shopping och mat: Utforska de livliga städerna i Skåne, som Malmö och Lund, för att se de många butikerna, restaurangerna och caféerna som finns där.

Konst och kultur: Besök någon av de många teatrarna, konserthusen eller kulturinstitutionerna i Skåne för att se live-underhållning eller utställningar.

Idrott och aktiviteter: Prova på en av de många idrottsaktiviteterna som erbjuds i Skåne, till exempel segling, golf eller cykling.

Dessa är bara några exempel på saker du kan göra i Skåne, och det finns säkert många fler möjligheter beroende på vad du är intresserad av.

Anordnar du aktiviteter i Skåne?

Missa inte möjligheten att publicera allt spännande som händer hos er. Via Vad händer i Sveriges företagskonto kan du enkelt dela det ni anordnar utan kostnad. Skapa företagskonto HÄR