Vad händer i Skåne

Upptäck nya saker att göra i Skåne. Här hittar du tips på nya saker att uppleva och nya platser att besöka.Härliga stunder med vänner och familj

Ibland är det små enkla saker som ett quiz eller ett roligt spel som skapar härliga minnen tillsammans med nära och kära. Här kommer tips på saker som kommer skapa en trevlig stund.

Vad vill du göra?

Datum

Vad kan man göra i Skåne?

Skåne är en region i södra Sverige som är känd för sitt vackra landskap, livliga städer och rika kulturarv. Här är några förslag på saker du kan göra i Skåne:

Naturupplevelser: Upplev Skånes vackra landskap genom att ta en tur i den södra delen av Skåneleden, en vandringsled som sträcker sig genom hela Skåne. Du kan också besöka de vackra stränderna längs Öresundskusten eller de vackra skogarna i naturen i området.

Kultur och historia: Upplev Skånes rika kulturarv genom att besöka någon av de många kulturinstitutionerna i regionen, till exempel Malmö Konstmuseum eller Lunds universitetshistoriska museum.

Shopping och mat: Utforska de livliga städerna i Skåne, som Malmö och Lund, för att se de många butikerna, restaurangerna och caféerna som finns där.

Konst och kultur: Besök någon av de många teatrarna, konserthusen eller kulturinstitutionerna i Skåne för att se live-underhållning eller utställningar.

Idrott och aktiviteter: Prova på en av de många idrottsaktiviteterna som erbjuds i Skåne, till exempel segling, golf eller cykling.

Dessa är bara några exempel på saker du kan göra i Skåne, och det finns säkert många fler möjligheter beroende på vad du är intresserad av.

Anordnar du aktiviteter i Skåne?

Missa inte möjligheten att publicera allt spännande som händer hos er. Via Vad händer i Sveriges företagskonto kan du enkelt dela det ni anordnar utan kostnad. Skapa företagskonto HÄR