Upplevelsepresenter till pappa

En upplevelse är alltid en uppskattad present. Här hittar du tips på roliga aktiviteter som pappa som kommer uppskatta.

 

Vad vill du göra?

Datum

Presenter till pappa

Funderar du på vad du ska köpa till pappa i present? Då har du kommit rätt!
Vare sig din pappa gillar adrenalin, lugna aktiviteter eller smakupplevelser kan du hitta något passande här. 

Mer om Fars dag

Den andra söndagen i november firar vi Fars dag i Sverige. Dagen kommer från USA och Sonora Smart Dodd som ville hedra sin pappa William Smart som ensamt på sin farm i Washington hade fostrat henne och hennes fem syskon. Anledningen var för att mamman dött när hon födde familjens sjätte barn. Calvin Coolidge (president 1923 – 1929) stöttade idén och år 1966 instiftades dagen i hela USA.

Till skillnad från Mors dag fick Fars dag inte lika stor spridning, och på grund av det bildades en en kommitté 1949 som hade som uppgift att sprida kunskap om dagen. Från början firade man i juni men man ändrade sedan till november för att den inte skulle vara så nära Mors dag. Det dröjde fram till 1970 innan dagen blev populär.

Vad kan man ge pappa i present?

Här är några tips på presenter du kan ge till din pappa:

Upplevelsepresent – Ge din pappa en upplevelsepresent, till exempel biljetter till en konsert, en sportmatch eller en show.

Teknikprylar – Om din pappa gillar teknik, så överraska honom med en ny dator, en surfplatta eller ett smartwatch.

Hobbyprylar – Om din pappa har en speciell hobby, så kan du ge honom något relaterat till den, till exempel en ny golfklubba, en fiskespö eller en ny kamera.

Kockböcker – Om din pappa gillar att laga mat, så kan du ge honom en kockbok med nya recept och inspiration.

Klocka – En klocka är alltid en uppskattad present. Välj en som passar din pappas stil och smak.

Personlig present – Ge din pappa en personlig present, till exempel en fotokonst, en tavla eller en bok om hans favoritämne.

Oavsett vad du väljer, så är det viktigt att tänka på din pappas intressen och personlighet för att hitta en present som han verkligen kommer att uppskatta.

Säljer du upplevelser som pappa kommer uppskatta?

Missa inte möjligheten att publicera allt spännande som händer hos er. Via Vad händer i Sveriges företagskonto kan du enkelt dela det ni anordnar utan kostnad. Skapa företagskonto HÄR