Golf med övernattning och spa

Spela golf med övernattning och spa. Här får ni njuta av en underbar upplevelse!

Spela Golf på mästerskapsanläggningen Kungsängens GK. Välj mellan att spela på Kings Course eller Queens Course. I paketet ingår greenfee samt övernattning på Welcome Hotel i Barkarby i ett av deras härliga Superior rum.

Under er vistelse har ni tillträde till den nybyggda SPA avdelningen, där ni förutom skön badrock och tofflor njuter av den 35-gradiga utomhuspoolen, en värmande jacuzzi, ång- eller torrbastu, samt ett kallbad om ni törs!

Till kvällen väntar er en delikat tvårätters middag. Vakna upp på morgonen och njut av den fantastiska hotellfrukosten.

 

Pris: 3090kr

När: Mars/april-Okt/Nov

Plats: Stockholm

 

Detta ingår i paketet golf med övernattning och spa

I paketet ingår greenfee till Kungsängens GK, samt övernattning i superior rum på Welcome Hotel, inträde till spaavdelningen, lån av badrock, tofflor, tvårätters middag samt hotellfrukost. Upplevelsen är för två personer.

Mer om Kungsängens GK

Kungsängen Golf Club har en historia som sträcker sig tillbaka till slutet av 1980-talet och har sedan dess arbetat för att skapa en bana i mästerskapsklass. Som ett betyg på ett lyckosamt arbete har Kungsängen Golf Club stått värd för Scandinavian Masters hela fyra gånger.

Här erbjuder man två 18-hålsbanor – Kings Course och Queens Course. Kungsängen Golf Club har dessutom satsat på att skapa en trivsam och skön miljö att vistas i före och efter golfrundan. Här finns ett klubbhus med en bra restaurang med uteservering som erbjuder allt från kaffe och bulle till goda middagsalternativ. I klubbhuset hittar du även vår reception och shop, där du bland annat vänder dig till för incheckning, inköp av golfkläder, tillbehör och andra behövligheter.

En trappa upp hittar du vårt klubbrum där alla är välkomna såväl medlemmar och gäster. Där kan du även njuta ute på balkongen med en underbar utsikt över båda banornas avslutningshål. Nere vid rangen finner du omklädningshuset med alla faciliteter som behövs.

Boka här
Taggar:GolfGolfweekendHöjdpunktKungsängenSpaSportaktiviteterStockholmSverigeUpplevelse.comUpplevelsepresenter

Information

Adress: Kungsängens GK

Pris: 3090 kr

Vad vill du göra?

Datum