Rooftop Date Night på The Steam Hotel

Upplev Rooftop Date Night på The Steam Hotel i Västerås, tillsammans med någon du håller kär. Oavsett om det är din kompis eller partner du vill överraska, så passar upplevelsen utmärkt för er som behöver ett avbrott i vardagen och sätta lite extra guldkant på tillvaron. På The Steam Hotel får ni tid att bara koppla av, njuta och umgås tillsammans.

Rooftop Date Night på The Steam Hotel

Detta ingår i upplevelsen:

– 1 övernattning i Superior-rum för två personer

– Fördrink som serveras på våning 18

– Middag på Locavore där Omakase, en japansk avsmakningsmeny serveras

– Frukost

Pris: 3690 kr för 2 personer

Date Night hos The Steam Hotel

Denna upplevelse börjar med en varsin fördrink som ni avnjuter på 18(!) våningen, med en slående utsikt över Mälaren. Senare på kvällen när magarna börjar kurra, fortsätter ni smakupplevelsen med en spännande Omakase-meny. Det är en japansk avsmakningsmeny med noggrant utvalda rätter. Efter middagen och när tröttheten faller på, är det dags att avrunda kvällen i sköna sängar i ert Superior-rum. Ni vaknar dagen efter utvilade och då väntar er en härlig frukost att starta dagen med.

The Steam Hotel

The Steam Hotel är beläget vid Mälarens kant i hjärtat av Västerås. Denna spektakulära och kulturminnesmärkta byggnaden, var en gång i tiden ett ångkraftverk som värmde upp staden. Men har nu förvandlats till ett mysigt hotell, med plats för avslappning och kvalitetstid. The Steam Hotel drivs av visionärerna som även varit med och skapat bland annat Falkenberg Strandbad, Ystad Saltsjöbad och Hotel Pigalle. Hotellet är inrett i en härlig industriromantisk stil, handikappanpassat och har 264 rum, varav sex är helt handikappanpassad, utrustade med larm och dörrautomatik.

Bjud med någon du tycker om på en mysig och avkopplande övernattning på The Steam Hotel i Västerås. I denna upplevelse får ni tid att umgås och njuta av god mat, drinkar och detta vackra hotells slående utsikt över Mälaren.

Boka här

Information

Adress: Västerås

Pris: 3690 kr

Vad vill du göra?

Datum