Presentkort The Wood Hotel

Välkommen till Norrland och ett unikt, elegant boende. På The Wood Hotel by Elite i Skellefteå får ni övernattning, spa, 4-rättersmiddag och avkoppling i vacker miljö.

I en av världens högsta träbyggnader ligger The Wood Hotel by Elite. Här väntar en designupplevelse där varje våning bjuder på något nytt att upptäcka. Upplev nya och spännande smaker, samla energi på Vana Spa ta en paus från vardagen och njut av service i toppklass!

4 höjdpunkter i upplevelsen

1: Övernattning i Superiorrum

2: Entré på Vana Spa

3: 4-rättersmiddag (mellanrätter)

4: Avkoppling i unika miljöer

Njut av en unik semester i Sverige, en hemester i Norrland på Elite Wood Hotel

I Skellefteås hjärta ligger en av världens högsta träbyggnader, ett hotell för den medvetne besökaren där det genom passion, inspiration och omtanke skapas hållbarhet på ett unikt sätt. Upplevelsen The Wood Hotel  är en totalupplevelse med inspirerande design, rogivande avkoppling och spännande smakupplevelser.

Pris: 3995 kr

The Wood Hotel by Elite

Byggt i trä från de lokala skogarna och designat både för dig som gäst och vår natur. Hotellet är ett av världens mest hållbara med en särskilt framtagen träkonstruktion som absorberar mer CO2 än vad som används.

Koppla av i smakfulla trädekorerade rum med oändliga vyer över Skellefteås vackra landskap. Superiorrummen går i skandinavisk design, känslan i inredningen inspireras av både fjällstuga och hantverkstradition. Här blandas en minimalistisk stil ihop med norrländska detaljer och material som åldras vackert med tiden.

Vana Spa

Högst upp i byggnaden ligger Vana spa, en rofylld plats där välbefinnande står i fokus. Njut av en uppvärmd utomhuspool, bastu och panoramavy över landskapet. Vana Spa har ritats av den internationellt erkände arkitekten och designern Per Öberg, som med stor framgång genom åren utvecklat förstklassiga spamiljöer i Sverige.

Restaurang Mandel

Njut av utsikt, terrass och en vällagad västerbottnisk/samiskinspirerad à la carte. Nästan allt som serveras i restaurang Mandel är producerat i närområdet och tillagat med hjärta för råvaran, gästen och planeten. Här jobbar man alltid med ett ekologiskt och hållbart fokus. Restaurang Mandel är en mötesplats med en pulserande atmosfär.

Boka här

Information

Adress: Torggatan 3, Skellefteå

Boka: Boka nu

Pris: 3995 kr

Vad vill du göra?

Datum