Retreat bergsvandring och spa på Bergaliv och Orbaden

Få ett härligt miljöombyte och upplev det kanske bästa av den svenska naturen med retreat, bergsvandring och spa på Bergaliv och Orbaden. I natursköna Hälsingland övernattar du i ett vackert lofthus byggt i trä, uppe på Åsberget vid Orbaden. Spana ut över trädtopparna och älven Ljusnan, som flyter förbi och njut av naturen. Dagen därpå tar du dig nerför berget till Orbaden Spa & Resort. Kliv ner i någon av poolerna, mineralbadet eller jacuzzin och känn värmen omsluta dig.

Pris: fr 5600 kr / 2 personer

Detta ingår:

  • 1 övernattning i Bergalivs lofthus med tillgång till Orbaden Spa
  • Frukost
  • I Bergalivs lofthus finns frukt, kaffe och te
  • Sängkläder med linnelakan finns på plats, samt linnehanddukar, wifi, värmeelement, en elektrisk förbränningstoalett, kyl och färskvatten för närmaste dygnets dryck och hygien
  • Sköna tofflor
  • Spadag på Orbaden Spa & Resort
  • Möjlighet att få levererat en kvällssupé med kalla delikatesser och lokalbryggt öl mot en extra kostnad (beställning sker minst 2 dagar i förväg)

Retreat, bergsvandring och spa på Bergaliv och Orbaden

Bergaliv Landskapshotell

Bergaliv är en härlig retreat i lofthus på sluttningen av Åsberget, 373 meter över havet i hjärtat av Hälsingland. Här i den gamla skidbacken njuter du av vackra vyer över Ljusnans dalgång, uppe bland trädtopparna. Skidbackens gamla liftstation är numera ombyggd till ett bryggeri med ekologisk öl och servering. Här finns också en äventyrspark med Sveriges snabbaste tandem-zipline.

Orbaden Spa & Resort

Nedanför backen hittar du Orbaden Spa & Resort, där folk har samlats i 100 år för den friska luften och kurbadet som sägs vara stärkande för kropp och själ. Här njuter du av dopp i poolerna, mineralbad, jacuzzi och äter gott i deras restaurang. En bit härifrån finns en av de Hälsingegårdar som UNESCO utnämnt till världsarv: Gästgivars med anor från 1700-tal, som är väl värt ett besök.

Ta med dig din vän eller käresta på en naturskön övernattning och en avkopplande spa-upplevelse på Bergaliv och Orbaden!

Boka här
Taggar:AvkopplingBröllopspresentFars dagGävleborgHemesterMors dagNaturNaturupplevelserNaturweekendRetreatSpaTruestoryUpplevelsepresenterVallstaWeekend

Information

Adress: Vallsta

Pris: 5900 kr

Vad vill du göra?

Datum