Glamping med all-inclusive vid vackra Vristulven

En upplevelse att minnas! Lyxig glamping med all inclusive i vacker, trolsk natur. Ett måste för alla natur- och friluftsintresserade.

Ge bort en upplevelse för livet med en fartfylld, spännande och rogivande weekend i vildmarksmiljö med ett högklassigt boende med fantastisk utsikt över sjön.

Upplev en unik naturupplevelse i Vristulvens naturreservat, belägen vid den trolska skogssjön Vristulven utanför Mariestad. Under två fullspäckade dagar får ni möjligheten att kombinera lyx och bekvämlighet med spännande aktiviteter och vackra vyer. En upplevelse att minnas för livet!

Vad som ingår i Glamping-paketet:

På Vristulvens Glamping får ni ett bekvämt boende i lyxiga, vildmarksinredda, safaritält som har en storlek på 24 kvm. Safaritälten har bekvämligheter så som sängar med hotellstandard, egen eldstad och elektrisk kamin. Samtidigt bor ni mitt i vildmarken.

Alla måltider ingår i erbjudandet och levereras till er delvis förberedda, så att ni därefter kan tillaga den själva över öppen eld. Frukosten är redan färdig och bara hämtas i kylskåp och sedan att hugga in på. Vill ni ta en utflykt i naturen finns då möjlighet att ta med lunch och stormkök för att koka kaffe under utflykten.

Under dessa två dagar kommer ni under dagen ha möjlighet att vandra i den vackra naturen, paddla kanot, cykla, utmana varandra i femkamp, njuta av vildmarksspa och fiska. Sen på kvällarna har ni tillgång till bastu den ena kvällen, och sedan efterföljande kväll tillgång till badtunna. Allt är redan ordnat och klart för att ni ska få en så fartfylld, men samtidigt avslappnande upplevelse som möjligt under er vistelse på Vristulvens Glamping. Ryggsäck, fiskespön och fiskekort som ingår, finns till utlåning.

Detta är en perfekt upplevelse att ge bort till någon du tycker om. Oavsett om du är nybörjare inom friluftsliv eller erfaren skogsmulle så finns det något för alla på Vristulvens glamping. Så varför inte ge bort presentkortet till mamma, partner eller adrenalinjunkien? Oavset tidigare erfarenhet av naturliv, camping eller utomhussporter väntar äventyret på dig.

Bra att veta:

  • Erbjudanet gäller för 2 personer
  • Gäller under perioden Maj-September, stängt v.28
  • Erbjudandet är giltigt i 3 år, bytesrätt gäller
  • Åldergräns 15+
  • 45 dagars öppet köp
  • Personligt förpackat
  • Digital leverans inom 5 minuer

 

 

 

 

 

 

 

Boka här

Information

Adress: Vristulvens Äventyrscenter

Boka: Boka nu

Pris: 5850 (för två personer) kr

Vad vill du göra?

Datum