Vad händer på Varbergs kusthotell

Vad vill du göra?

Datum

Vad kan man göra på på Varbergs kusthotell?

HAVET ÄR ALLT. I ALLT VI GÖR.

På vår anläggning är havet alltid närvarande och genomsyrar alla våra aktiviteter. Vi erbjuder en unik upplevelse där havet spelar en central roll. Här kan du hitta både avkoppling och energi genom vårt Thalasso-spa och vår restaurang som serverar närproducerad mat från både hav och inland.

Vårt Thalasso-spa är en plats där du kan hämta energi och styrka. Med användning av havsvatten och andra havsbaserade produkter kan du njuta av terapeutiska behandlingar som hjälper till att återställa balansen i kropp och själ. Låt dig omslutas av vågornas energi och upplev en känsla av välbefinnande och avkoppling.

I vår restaurang kan du avnjuta läckra rätter som tillagas med omsorg och passion. Vi använder närproducerade råvaror, inklusive färska produkter från havet och smaker från det omgivande inlandet. Varje måltid är en kulinarisk upplevelse som fokuserar på kvalitet, smak och hållbarhet.

På vår anläggning finns det gott om saltstänkta upplevelser att upptäcka. Du behöver bara ta 52 steg från oss för att nå havet och njuta av dess närvaro. Ta en promenad längs stranden, känn sanden mellan tårna och lyssna till vågornas rytm. Havet blir en del av din vistelse hos oss och ger dig en känsla av ro och harmoni.

Välkommen till en plats där havet är allt och genomsyrar varje aspekt av din upplevelse. Oavsett om du söker avkoppling, träning eller kulinariska upplevelser, kommer du att hitta det här hos oss. Ta chansen att utforska och uppleva det bästa av havet, bara steg från vår anläggning.

Arrangerar du event på Varbergs kusthotell?

Missa inte möjligheten att publicera dina turer och aktiviteter via Vad händer i Sveriges företagskonto (du kommer automatiskt med på Vad händer i Stockholm). Via företagskontot kan du gratis lägga upp dina aktiviteter. Skapa företagskonto HÄR