Avkoppling i Sverige

Ibland behöver man koppla bort från stress och press. Här listar vi härliga avkopplande aktiviteter som ger dig energin tillbaka.

Vad vill du göra?

Datum

Tips på avkopplande hotell

Avkoppling kan betyda olika saker beroende på vem man frågar. Frågar du oss så tänker vi bland annat på spahotell, naturaktiviteter och upplevelser med djur.

Vi har valt att lyfta fram några hotell som vi tycker har det där lilla extra.

Dalecarlia Hotel & Spa

Det första hotellet heter Dalecarlia Hotel & Spa och ligger i Tällberg. Som namnet avslöjar har hotellet en spaanläggning, vilket inte har mindre än 1500 kvm golvyta och en drömlik utsikt över Siljan. Här hittar du bland annat ett välutrustat gym, spabehandlingar, pooler, torr- och ångbastu, yogastudio och spabar.

Icehotel Sweden

Det andra hotellet är Icehotel Sweden, det populära ishotellet i Jukkasjärvi.⁠ Det här hotellet förtjänas att upplevas på plats på grund av det unika konceptet. Det finns runt femtio kalla rum och sjuttio varma.

Hotell Lappland

I restaurang 64° äter du närproducerat och väljer bland många olika öl och viner. Du kan exempelvis äta fisk från Malgomaj eller kött direkt från samebyarna. Är du sugen på något annat har hotellet två andra restauranger.

I hotellets spa-avdelning hittar du två bubbelpooler, ett kallbad, bastu och ångbastu och en större loungedel. ⁠

Upper House

Är du ute efter något alldeles extra?⁠
Då ska du nu få höra om 5-stjärniga Upper House, hotellet i toppen av Gothia Towers. ⁠

Högt betyg, flertalet utmärkelser och service i världsklass kombineras med nordisk lyx där inget lämnats åt slumpen. Det här hotellet har en svårslagen utsikt och förtjänas att upplevas på plats. ⁠

Arrangerar du avkopplade event eller aktiviteter?

Har du en aktivitet eller ett hotell som skulle passa in på den här sidan? Du kan gratis publicera dina event. Börja med att skapa ett företagskonto här.