Lyxig Spaweekend på Quality Hotel The Box

På Quality Hotel The Box i mysiga Linköping får ni njuta av en härlig spaweekend med övernattning, spa, hotellfrukost och tillgång till gym, bastu mycket mer på hotellets 600kvm stora spaanläggning.

The Box är hotellet för alla sinnen, här väntar avkoppling, smakupplevelser, träning och service av högsta klass. Helt enkelt den perfekta helgen för romantik och avkoppling.

Spaweekend The box

Missa inte dessa höjdpunkter!

1: Övernattning i Deluxe- eller Superiorrum

2: Spa på The Wellbox

3: Tillgång till två fullt utrustade gym

4: Välfylld frukostbuffé

Spaweekend med avkoppling, träning, spa, hotellfrukost, välmående och mycket mer

Släpp vardagens måsten och unna er en avkopplande helg där ni verkligen får ladda upp batterierna. The Box Hotel är ett modernt hotell i urban design med massor av roliga designdetaljer att upptäcka under er vistelse. Ni bor i hotellets finaste rum, antingen Deluxerum eller Superiorrum – Oavsett rum så sover ni i vad många gäster säger är Sveriges skönaste hotellsängar.

På hotellet ligger 600kvm stora spaanläggningen The Wellbox, här njuter ni av pooler både inomhus och utomhus, upplevelseduschar, ångbastu, torrbastu, fotbad och jacuzzi.

Vill ni fylla på med energi så tar ni med er träningskläderna för här finns fullt utrustade gym, både inomhus och utomhus. I anslutning till hotellet ligger även ett utmanande motionsspår på 1,5km.

Efter en mysig dag tillsammans på Wellbox så kan vi rekommendera att ni testar hotellets bar och restauraurang. Inspirerade av internationella metropoler med säsongsbetonade menyer med avstamp i de lokala finns massor av smakupplevelser inom både mat och dryck.

När ni vaknar utvilade efter en god natts sömn är det dags för dagens viktigaste mål – frukosten. Här serveras en välfylld frukostbuffé med näringsrika och ekologiska alternativ såväl som hotellfrukostklassiker.

Quality Hotel The Box finns med i White Guides utgåva för Sveriges Bästa hotell 2019 där hotellet ges omdömet ”Exceptionell Nivå”.

Välkomna till The Box, detta är inte ett hotell där man bara bor – det är ett hotell man upplever.

Eller som hotellet själva säger: Live inside – Think outside! 

Information om hotellet:

Kostnadsfri parkering finns tillgänglig i mån av plats. Även laddstation finns.

Husdjur är välkomna

Boka här

Information

Adress: Aspögatan 7, Linköping

Boka: Boka nu

Pris: 2395 kr

Vad vill du göra?

Datum