Spaweekend i Sverige

Upptäck avkopplande platser och hotell. Hitta nya ställen att upptäcka.Vad vill du göra?

Datum

Tips på spahotell i Sverige

Det finns många härliga spahotell runt om i Sverige där man kan koppla av och unna sig en avkopplande helg. Här är några förslag på spahotell som du kanske vill överväga:

Yasuragi Hasseludden – beläget på en ö i Nacka strax utanför Stockholm, erbjuder Yasuragi en unik blandning av japanska bad, spa och hotell. Här kan du njuta av varma källor, bastur, pooler och behandlingar i en rofylld miljö.

Selma Spa+ – beläget i vackra Sunne i Värmland, är Selma Spa+ ett elegant spahotell med en mängd olika behandlingar och aktiviteter. Här finns bland annat en stor inomhuspool, utomhuspool, bastur och ångbad.

Varbergs Kusthotell – beläget vid havet i Varberg, är detta spahotell känt för sin fantastiska utsikt och härliga spaanläggning. Här kan du njuta av en rad olika behandlingar, bastur och pooler, samt ta en promenad längs den vackra stranden.

Andra spahotell som kan vara värda att kolla in inkluderar Falkenberg Strandbad i Falkenberg, Grand Hotel Saltsjöbaden i Stockholm, och Asia Spa i Varberg. Det finns så många fantastiska alternativ runt om i Sverige, så det finns något för alla smaker och budgetar!

Arrangerar du spaweekend?

Då ska du skapa ett företagskonto och börja publicera allt spännande ditt företag arrangerar. Du skapar enkelt och gratis ett konto HÄR