Sportaktiviteter i Sverige

Vad vill du göra?

Datum

Mer om sportaktiviteter

Om du eller någon du känner älskar sport så är den här guiden för dig! Här hittar du aktiviteter av det sportigare slaget. Vare sig du gillar ljudet av arga motorer, havets vattendroppar som stänker upp i ansiktet när du paddlar eller adrenalinet du får när du och kompisarna spelar paintball, finns här något för dig. Notera att det finns paintball som är anpassat för barn också!

Sportiga aktiviteter i vattnet

Vad sägs som wakeboard, vind- eller kitesurfing? Eller är du mer för en kajaktur med övernattning? Kolla även in forsränning och fiskeupplevelserna.

Sportiga aktiviteter på land

För dig som är lite mer av en landkrabba vill vi tipsa dig om att kolla in boxning och den privata tennislektionen som går att köpa. Gillar du fart och fläkt är provkörning av Porsche, Lamborghini, Ford Mustang Shelby GT350 eller Nissan GT-R en upplevelse utöver det vanliga.
Om du vill göra något annorlunda och unikt kan du testa på Bumperballs eller Bowls. Bowls är en sport där klotet inte är runt, så då kan du nog tänka dig att det bjuder både på frustration och skratt.

Anordnar du sportaktiviteter?

Missa inte möjligheten att publicera allt spännande som händer hos er. Via Vad händer i Sveriges företagskonto kan du enkelt dela det ni anordnar utan kostnad. Skapa företagskonto HÄR