Presentkort på standup och middag hos Norra Brunn

Unna dig och någon du tycker om stand-up med middag på Norra Brunn. Det blir en kväll med god mat och fylld av skratt tillsammans med Sveriges bästa komiker.

Stand-up komedi och kärlek har något stort gemensamt – det gäller att hitta den rätta. Du kanske redan älskar ståuppkomik och då vet du precis vad du har att se fram emot under denna upplevelse förutom den goda middagen. Om du känner dig ny i publiken så har du ett skrattfyllt äventyr att se fram emot.

Stand-up med middag på Norra Brunn

Pris: 650 kr / person

Ingår: En trerätters middag och stand-up framträdanden

Tillgänglighet: 17 augusti – 21december, 9 januari – 15 juni

Varaktighet: 4 timmar

Ort: Stockholm

Viktig information: Erbjudandet avser en begränsad meny och dryck samt garderob betalas på plats.

Händer under eventet

På Norra Brunn Comedy kan du se fram emot många glada skratt, men även en god trerätters middag att njuta av. Stand-up är allra roligaste live och vår glada personal är där för att se till att hela kvällen blir en lyckad upplevelse. Höjdpunkten är förstås när scenen ändras av våra härliga komiker, vanligtvis har du tre framträdanden att se fram emot.

Norra Brunn – Sverige mest kända stand-up krog

Restaurangen Norra Brunn öppnades 1903 av Stockholms utskänkningsaktiebolag, som värdshus och är nu Sveriges mest kända scen för ståuppkomik. 1989 hade Stand Up Comedy Klubben premiär på Norra Brunn och här spelades även tv-programmet Släng dig i brunnen in mellan 1990–1997. Och de största stand-up komikerna vi har i Sverige har uppträtt och uppträder på Norra Brunn, som till exempel Babben Larsson, Johan Glans och Henrik Schyffert.

Det här blir en helkväll fylld med skratt och god mat. Ge bort i present till någon du tycker som förtjänar ett gott skratt. För det kanske är som de säger att ”ett gott skratt förlänger livet”. Norra Brunn hälsar er varmt välkomna!

Boka här
Taggar:AfterworkFars dagFödelsedagspresentJulklapparKomediNorra BrunnRabatterStandupStockholmUpplevelse.comUpplevelsepresenterVasastan (Stockholm)

Information

Adress: Norra Brunn

Pris: 650 kr

Vad vill du göra?

Datum