Wallmans – show och middag

Upplev en helkväll på dinnershowernas dinnershow. Wallmans var först i Sverige med konceptet show och middag och det märks. Här kan du förvänta dig det oväntade. Förbered dig på en riktigt häftig och smakrik afton!

Denna upplevelse bjuder på en glittrande show som du sent kommer glömma. Allt ni behöver ingår, från garderob till inträde till nattklubb efter showen. Dessutom kommer ni serveras en härlig överraskningsmeny.

Denna upplevelse säljs som ett presentkort där du kan bjuda med någon nära och kär på en minnesvärd kväll. Passar perfekt som födelsedagspresent, present till din partner eller som gåva till dina kollegor.

Pris: 1595 kr för två personer

Wallmans show

Mer om Wallmans show

Klassiska Wallmans är en ikon på den svenska dansscenen. Förvänta dig en häftig upplevelse med sång, dans, show och inte minst en god middag som serveras av artisterna. Det kommer bli en kväll där du kan förvänta dig det oväntade samtidigt som du lyssnar på musik som får dig att minnas tillbaka till yngre dagar. En minnesvärd kväll som sätter guldkant på livet. 

Bra att veta

  • Du måste vara minst 18 år
  • Showen äger rum året runt
  • Garderob ingår

Du kan välja mellan tre olika paket:

Kategori Guld: Ingår platser med fri sikt, fantastisk show, middag, garderob och inträde till nattklubben.
Kategori Silver: Ingår platser med delvis skymd sikt, fantastisk show, middag, garderob och inträde till nattklubben.
Kategori Brons: Ingår platser med skymd sikt, fantastisk show, middag, garderob och inträde till nattklubben.

Show och överraskningsmeny ingår i priset. Under julperioden serveras en julinspirerad flerrättersmeny. Vid bokning under julperioden tillkommer en kostnad på 300 kr/person som betalas till på plats på Wallmans. Dryck ingår ej, men finns naturligtvis att köpa på plats. Bland annat erbjuds några fina dryckespaket som är komponerade för att passa till de olika rätterna. Platserna man får är Kategori silver.

Mer om Wallmans

Bakom konceptet med mat och show står den ikoniska nöjesentreprenören Hasse Wallman. Sen 1991 har man kunnat se detta spännande koncept i Stockholm. Nuförtiden är konceptet även etablerat i Oslo och Köpenhamn. Under åren har många av Sveriges mest välkända artister stått på Wallmans scen. Bland annat: Sonja Aldén. Linda Bengtzing, Martin Stenmarck, Tess Merkel, AndreasLundstedt, Shirley Clamp.

Boka här
Taggar:Alla hjärtans dagAprilAugustiDecemberDejtDinnershowFars dagFebruariHelgenHöjdpunktJanuariJuliJuniKonserterMajMarsMors dagNovemberOktoberSeptemberShowStockholmSverigeUpplevelsepresenterVeckanVinter

Information

Adress: Stockholm

Pris: 1595 kr

Vad vill du göra?

Datum