Provkör Porsche Turbo 911 992 turbo

Nu har du möjligheten att uppleva Porsches kronjuvel, som får de flesta andra bilar att kännas som plåtlådor i jämförelse. Sätt dig bakom ratten, tryck gaspedalen i botten och upplev en acceleration utan dess like. En riktigt förstklassig körupplevelse för bilälskaren!

Höga hastigheter är spännande men vill du få den ultimata motorupplevelsen så är det accelerationen som gäller! Du kommer bokstavligen tryckas tillbaka i sätet och känna hur hästkrafterna får bilen att accelerera otroligt snabbt. Porschen accelererar snabbare än exempelvis en Ferrari eller Lamborhgini. Det är av denna anledning som Porsche blivit en ikon i bilvärlden. Spänn fast dig i sätet och lämna upplevelsen med ett stort leende, adrenalin och ett minne för livet.

Denna upplevelse köps som en present där du / ni kan välja vilken tid som passar er bäst. Passar perfekt som present till pappa, pojkvännen, studenten eller till vännen som älskar bilar.

Pris: Fr 499 kr

Porsche 911

Mer om Porsche Turbo 911 992 turbo

Sätt dig bakom ratten och tryck pedalen i botten, på 2,7 sekunder har du nått 100 km/h. Porsche 911 992 turbo accelererar snabbare än en Ferrari eller Lamborghini. Efter ett tag kanske du når toppfarten på 330 km/h. 

Bilen är en ikon i bilvärlden och är en av marknadens bästa bilar. Det lär du märka. 

Bra att veta om upplevelsen

  • Du behöver vara minst 18 år gammal
  • Upplevelsen är endast tillgänglig under vår-sommar-höst
  • Du kan välja mellan att köra i 10, 20 eller 30 min
  • Upplevelsen genomförs med andra i grupp

Mer om modellen 911

Porsches modell 911 började tillverkas i Tyskland 1963. Bilen har varit en sån framgångssaga att tillverkaren haft svårt att lansera en efterträdare, det har varit för svårt att konkurrera med 911:an. 

Mer om model 992

Denna modell lanserades 2018 och är en efterföljare till 911. Bilen är även besläktad med Porsche-modellerna 912 och 930. 

Boka här
Taggar:AdrenalinFars dagHöjdpunktMotorMotorsportSportbilStockholmSverigeUpplevelse.comUpplevelsepresenterUpplevelser

Information

Adress: Stockholm

Pris: 499 kr

Vad vill du göra?

Datum