Spa + övernattning på Falkenberg Strandbad

Hotellet har inte sparat på någonting utan satsat mycket på att skapa en härlig och inbjudande atmosfär. Mycket av det ligger i inredningen. Allt på hotellet är handplockat och noga utvalt just för den sakens skull.

Precis intill hotellet ligger Skrea strand, en underbar sandstrand som sträcker sig längst kusten. Sommartid ger den vita sanden en karibisk känsla, medan den om hösten och vintern kan upplevas mer dramatisk när den tar emot vågornas mäktiga svall.

I spaavdelningen, The Retreat Club, behöver ni inte tänka på årstider, 25 grader i luften och 33 grader i vattnet. Varje dag. 365 dagar om året.

Här får ni uppleva ett smakprov på vad Sveriges lyxigaste spa kan erbjuda, njut i den varma poolen med utsikt över havet, se ut över havet i utomhusbastun, mys framför brasan i den nybyggda spa-oasen eller vila upp dig i en relaxsäng i anslutning till någon av poolerna.

På kvällen kan ni välja mellan att äta en utsökt middag på hotellet eller varför inte besöka någon av alla trevliga restaurangerna inne i mysiga Falkenberg. (Observera att middag ej är inkluderad i paketet)

Efter en god natts sömn avslutar ni vistelsen med en generös frukost. Här finns allt man kan önska sig av en frukost!

Boka här

Information

Adress: Falkenberg Strandberg

Pris: 1995 kr

Vad vill du göra?

Datum