Golf för två

Golf är en sport för livet som faktiskt är så mycket mer än en sport. Att spendera en heldag utomhus har massor av hälsofrämjande effekter, att dessutom göra det tillsammans med någon man håller kär gör upplevelsen fulländad.

Detta paket passar perfekt för alla golfentusiaster, nybörjare som inbitna. Paketet inkluderar Greenfee för två personer på utvalda golfbanor runt om i Sverige. Perfekt att bjuda med en kollega, vän, förälder, eller den stora kärleken och möta våren på golfbana eller se höstens sista löv falla från träden under en härlig höstrunda.

Ta chansen att upptäcka nya banor med utmanande fairways och greener som tar spelandet till helt nya nivåer. En passande present för golfaren som behöver en utmaning eller varför inte unna dig själv!

Golfklubbar som går att boka på:
Abbekås GK
Alingsås GK
Arninge GK
Avesta GK
Bedinge GK
Carlskrona GK
Eda GK
Ekarnas GK
Emmaboda GK
Fagersta GK
Flens GK
Gränna GK
Hagge GK
Jönåkers GK
Kils GK
Koberg GK
Kungälv Kode GK
Kårsta GK
Laholms GK
Ljusterö GK
Lycke GK
Mariestads GK
Mjölby GK
Motala GK
Möre GK
Nicklastorp GK
Nybro GK
Nynäshamns GK
Onsjö GK
Partille GK
Perstorps GK
Rydö GK
Ryfors GK
Saxå GK
Sigtuna GK
Sjöbo GK
Skinnarebo G & CC
Skerike GK
Skyrups GK
Sparrens GK
Söderhamns GK
Torsby GK
Trelleborgs GK
Täby GK
Tönnersjö Golfbana
Vassunda GK
Vinbergs GK
Waldermarsviks GK
Wittsjö GK
Åre GK
Älvkarleby GK

Boka här
Taggar:AbbekåsAlingsåsÄlvkarlebyÅmotforsÅreAvestaBeddingestrandEdsbergaFagerstaFalkenbergFilipstadFlenGolfGöteborgGrännaGrästorpJönåkerJönköpingKarlskronaKilKnivstaKodeLjusturöLudvikaLyckeMariestadMjölbyMotalaMullsjöNättrabyNybroNynäshamnÖrebroPartillePerstorpRimboRydöbrukSigtunaSjöboSöderåkraSöderhamnSommarSportaktiviteterTäbyTorsbyTrelleborgTyringeUpplevelsepresenterValdemarsvikVänersborgVästeråsVäxtorpVissefjärdaVittsjö

Information

Adress: Se golfbanor

Pris: 995 kr

Vad vill du göra?

Datum