Prova fiskpedikyr

Det känns i början lustigt med fiskpedikyr men efter några minuter infinner sig en behaglig känsla som ger dig riktigt fräsch hud på ett skonsamt sätt. Det österut så populära fenomenet fish spa har använts sedan början av 1900-talet i medicinskt syfte. Nu har det kommit till Sverige för att stanna!

Pris: 452 kr

Mer om fiskpedikyr

Vill du hitta ett udda sätt att behandla och ta hand om dina fötter? Då ska du testa på fiskpedikyr som har utvecklats från ett udda och konstigt sätt att behandla sina fötter till en populär och uppskattad fotbehandling som är mer än bara en fotbehandling. Fiskarna i sig ger en väldigt skonsam behandling för de har inte några tänder eller sugproppar och fotbehandlingen i sig går ut på att fiskarna äter upp torr och överbliven hud så du får rena och fräscha fötter.

Vad kan behandlingen göra för dig?

– Du få en skön micromassage som ökar blodcirkulationen i fötterna

– Du får njuta av en skön fotvård utförd av små Garra Ruga fiskar

– Du får behaglig, avslappnande och hälsosam behandlingsmetod

Folk som testat på fiskpedikyr säger att det påminner om att doppa fötterna i kolsyrat vatten vilket man ska tolka som att det kittlar lite, men det bästa är alltid att uppleva det själv och bilda dig en egen uppfattning. Helt klart är i alla fall att det är en lite udda och spännande fotvårdsbehandling.

Mer information

Från början kom fiskpedikyr österifrån men har det senaste åren blivit en alltmer populär behandling i både Sverige och andra länder runt om i Europa. Du har säkert sett fiskpedikyr eller fisk-spa som det också kallas när du varit utomlands eller du kanske har hört om andra som testat det i Sverige? Fiskpedikyr hjälper dig få rena och fina fötter och ger dig en behaglig känsla av fräscha om ombonade fötter.

Garra Ruga fiskarna som utför själva behandlingen har sitt ursprung i Turkiet där de lever i grottor och trivs i regel i lite mörkare utrymmen. Om du ser genomskinliga akvarier utomlands som erbjuder fiskpedikyr är de alltså inte anpassade efter fiskarnas optimala levnadsplats. Fisk-spa´n i Sverige har i regel dock tänkt på fiskens bästa och därav kan du räkna med en ännu bättre behandling när du genomför behandlingen här.

Boka här

Information

Adress: Flera adresser

Pris: 452 kr

Vad vill du göra?

Datum