Upplevelsepresenter inom spa & relax

Unna någon speciell en stund av avkoppling. Här hittar du tips på härliga presenter att överraska någon med.Vad vill du göra?

Datum

Tips på trevliga spaupplevelser

Här är några tips på trevliga spaupplevelser:

Spahotell – Boka in en helg på ett spa-hotell för en total avkoppling. Du kan välja mellan olika behandlingar, simma i poolen, slappa i bastun och njuta av god mat och dryck.

Massagebehandlingar – Boka in en massagebehandling för att koppla av och få lite extra energi. Du kan välja mellan olika typer av massager, som till exempel aromaterapi, hot stone massage eller shiatsu.

Dagspa – Besök ett dagspa för en heldag med avkoppling. Du kan välja mellan olika behandlingar, simma i poolen, slappa i bastun och njuta av god mat och dryck.

Skönhetsbehandlingar – Unna dig några skönhetsbehandlingar, som till exempel en ansiktsbehandling, pedikyr eller manikyr.

Hamam – Besök ett hamam för en traditionell turkisk upplevelse. Du kan njuta av ett varmt bad, en skrubbbehandling och en massage.

Oavsett vad du väljer, så är det viktigt att ta det lugnt och njuta av avkopplingen. Spaupplevelser är ett bra sätt att koppla av och få ny energi, så passa på att unna dig något extra skönt!

Anordnar du upplevelser inom spa & relax?

Missa inte möjligheten att publicera allt spännande som händer hos er. Via Vad händer i Sveriges företagskonto kan du enkelt dela det ni anordnar utan kostnad. Skapa företagskonto HÄR