Middag i Mörker – gå på svartklubb i Stockholm

Är du sugen på något nytt till middagen? Prova då att låta dina sinnen leka genom att stänga ute synen för en stund! På Svartklubben serveras en välsmakande trerätters meny med akustisk underhållning i världsklass.

Pris: 795 kr (köps som presentkort som du nyttja när det passar dig och ditt sällskap)

Middag i mörker Svartklubben

Händer under middagen

Du och ditt sällskap anländer till restaurangen. Innan mörkret faller får ni all information ni behöver om kvällen och maten. Informationen serveras tillsammans med ett glas bubbel i baren eller alkoholfri drink. En värd guidar er till ert bord och ni slår er tillrätta. Ganska snabbt kommer ni känna att era övriga sinnen förstärks i mörkret, detta kommer hjälpa er att njuta av maten och kvällen senare.

Middagen lämnar utrymme att fundera. Är det en oliv eller vindruva du äter? Hur ska du hantera kommunikation med ditt sällskap när ni inte kan se varandra? Medan ni äter lyssnar ni på sångaren Ulf Nordquist och hans rytmiskt smittande musik.

Efter middagen kommer ni ut till ljuset igen och ni kan njuta av kaffe och avec (eller något annat gott att dricka) medan bilderna på er middag visas.

När kvällen är över kommer ni lämna restaurangen med ett leende på läpparna och garanterat med ett minne för livet som ni kommer prata om med kollegor, släkt och vänner.

Bra att veta inför middag i mörker

Du kan gå på detta event året om på fredagar och lördagar. Middagen håller på i cirka 3 timmar och ligger på Södermalm i Stockholm.

För att du ska få en så bra upplevelse som möjligt är menyn hemlig innan du bokar. Om du är gravid, allergisk, vegetarian eller har önskemål om annan specialkost så meddelar du bara detta när bokar tid. Så kommer du få ett bra alternativ.

Boka här

Information

Adress: Se bokning

Pris: 795 kr

Vad vill du göra?

Datum