Vad händer i Stockholms län

Hitta roliga saker att göra i Stockholm.

Vad vill du göra?

Datum

Härliga stunder med vänner och familj

Ibland är det små enkla saker som ett quiz eller ett roligt spel som skapar härliga minnen tillsammans med nära och kära. Här kommer tips på saker som kommer skapa en trevlig stund.

Mer att göra i Stockholm

Stockholm erbjuder något att göra året om. Sommartid är skärgården ett av de mest populära alternativen som lockar människor från hela Sverige. Även stadens uteserveringar lockar mängder av människor. Många av uteserveringarna har magiska utsikter över stad och vatten som du lätt förtrollas av.

Jul i Stockholm

I december anordnas mängder av julmarknader. Både i traditionella miljöer som Gamla Stan och slott, men även moderna tappningar. Stadens julbelysning brukar även vara en populär attraktion för både stockholmare och turister. Varje år satsar staden mycket resurser för att skapa en härlig julstämningen.

Du hittar en minnesvärda julkonserter och magiska julbord som skapar en härlig julstämning med familj, kollegor eller din partner.

Historia

Stockholms har en enormt spännande historia med kungar, krig, blodbad, sjukdomar men även fantastiska personer som varit med och format Sverige och Stockholm till vad det är idag. Det anordnas varje vecka spännande stadsvandringar om dessa platser, händelser och personer.

Natur

Du hittar många gröna områden runt Stockholm. Här finns vandringsleder, öar och olika platser att besöka. Här kan du koppla av och njuta av magiska vyer, hitta härliga badplatser och upptäcka historia. Du tar dig lätt ut i naturen via båtar eller kommunal trafik.

Anordnar du event i Stockholm?

Missa då inte möjligheten att publicera allt spännande som händer hos er. Via Vad händer i Sveriges företagskonto kan du utan kostnad dela allt ni arrangerar. Skapa konto HÄR