Spa-dag och massage på Elements Spa

Har du en vän som snart fyller år? Eller bara är värd att skämmas bort lite extra tillsammans med dig själv. Då ska du bjuda med denne till Elements Spa, Clarion Hotel på Södermalm i Stockholm. Här finner ni inre balans, kommer ner i varv och upplever naturens lugn, när ni blickar ut över trädtopparna, samtidigt som ni befinner er mitt i stadens puls.

Spa-dag och massage på Elements Spa

Pris: 1045 kr

Det här ingår:

– 2,5 timmar på Elements Spa (varav 50 minuter är massage)

– 50 minuters massage

– Tillgång till relaxpool med både inomhus- och utomhusdel

– Tillgång till ång- och torrbastu

– Lån av badrock, tofflor och handduk

– Frukt och te

– Vid fint väder finns även tillgång till solterrassen i söderläge

En avkopplande spa-upplevelse

Kliv in i en oas mitt i staden och låt lugnet omsluta er. Under två och en halv timme har ni tillgång till den härliga spaavdelningen. Slappna av med värmande bastubad, låt vattnet omsluta er i poolerna och få en 50 minuters välgörande massage. En behandling som inte bara har omedelbar verkan, utan även långvarig effekt på kroppen. Kliv in i tofflorna, svep in er i morgonrockarna och låt Elements Spa hjälpa er att komma in i ert rätta element.

Elements Spa

Elements Spa är ett modernt spa, som ligger på Clarion Hotel mitt på Södermalm i Stockholm. Här finns ett brett utbud av behandlingar för ansikte och kropp, en relaxpool (in- & utomhusdel), med en underbar utsikt över trädtopparna. Det finns ång- och torrbastu, samt ett gym. Under din vistelse får du låna morgonrock, tofflor och handduk, det bjuds på te och frukt och om du är sugen på något mer, erbjuder Spabaren allt från matiga rätter, till snacks, hälsodrinkar och alkoholhaltiga drycker. Passa även på att njuta av terrassen vid fint väder, perfekt belägen i söder, med sol hela dagen.

Välkommen till en dag med välbefinnande för hela kroppen, på Elements Spa!

Boka här
Taggar:AvkopplingClarion HotelDagspaElements spaFars dagFödelsedagspresentJulklapparMassageMors dagRabatterRelaxSkanstullSödermalmSpaStockholmTruestoryUpplevelsepresenter

Information

Adress: Skanstull

Pris: 1045 kr

Vad vill du göra?

Datum