Presentkort på sälsafari med RIB-båt i skärgården

Vill du upptäcka skärgården under en höghastighetstur? Att färdas fram i skärgården i en RIB är en oslagbar upplevelse. Vi besöker vackra, pittoreska platser och åker ut till ytterhavsbandet där du får se sälar bada och sola. En minnesvärd sommarupplevelse som ger dig ett leende på läpparna och adrenalinet att pumpa.

Pris: 1795 kr

Denna aktivitet säljs som ett presentkort där du och ditt sällskap kan välja datum som passar er efter köp. Passar perfekt att göra med familj (barn över 12 år) samt med goda vänner eller kollegor.

RIB safari Stockholm och Göteborg

Mer om sälsafari med RIB-båt

Njut av Stockholm eller Göteborgs vackra skärgårdar med en av havets snabbaste båtar. Ni navigerar fram via kobbar och skär samtidigt som ni ser djurlivet och njuter av mäktiga vyer. Spana efter sälar, örnar och andra djur som lever i skärgården. Efter ett tag tar ni en paus och fikar på en solig klippa. Totalt håller upplevelsen på i cirka 4 timmar och du kan boka in dig under maj-oktober. Det kommer bli en häftig upplevelse och ett minne för livet!

Aktiviteten passar alla över 12 år men gravida samt personer med rygg- eller nackskador bör undvika att åka RIB-båt. Båten kommer hoppa och flyga som ger påfrestningar på kroppen.

Ni får lämpliga kläder och säkerhetsutrustning på plats och båten körs av erfaren personal.

Vanliga frågor om upplevelsen

Vad innebär en skärgårdssafari med RIB?
En skärgårdssafari med RIB erbjuder en spännande och hisnande upplevelse där du får färdas genom skärgården i hög hastighet. Under turen besöker ni vackra och pittoreska platser och åker ut till ytterhavsbandet, där du har goda chanser att få se skärgårdens djurliv i havet och på himlen.

Vilken typ av fart kan förväntas under RIB-upplevelsen?
Under RIB-upplevelsen kan du förvänta dig att färdas i hisnande hastigheter. RIB-båtarna är snabba och smidiga, vilket ger en spännande och adrenalinpumpande upplevelse.

Finns det möjlighet att se havsdjur under turen?
Ja, under turen ges möjligheten att se havsdjur i deras naturliga miljö. Guiderna är erfarna och tar er med till kobbarna i den yttre skärgården där det finns goda chanser att få se olika djur. Det kan vara allt från sjöfåglar till sälar och kanske till och med större havsdjur beroende på plats och säsong.

Vad ingår i RIB-upplevelsen?
I RIB-upplevelsen ingår lån av all nödvändig utrustning, inklusive lämpliga kläder och säkerhetsutrustning för turen. Detta innebär att du kan känna dig trygg och bekväm under hela turen.

Finns det några specifika krav för deltagande?
RIB-upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra i grupp. Den rekommenderade åldern är från 12 år. Det är viktigt att notera att personer med rygg- och nackrelaterade skador samt gravida kvinnor inte rekommenderas att åka, eftersom båtens påfrestningar kan vara påfrestande för kroppen.

När är RIB-upplevelsen tillgänglig?
RIB-upplevelsen är vanligtvis tillgänglig från maj till oktober. Det är bäst att kontakta arrangören för att få information om specifika datum och tillgänglighet.

Hur lång tid varar RIB-upplevelsen?
RIB-upplevelsen har en varaktighet på 4 timmar. Under den här tiden kommer ni att kunna njuta av fartfylld skärgårdssafari, utforska vackra platser och möjligen se djurlivet.

Kan jag ta med min egen kamera eller mobiltelefon under turen?
Ja, du kan ta med din egen kamera eller mobiltelefon under turen för att fånga minnesvärda bilder och filmer. Var dock medveten om att båtfärden kan vara skakig och vattnet kan skapa stänk, så se till att ha en säker förvaring för din elektronik.

Boka här

Information

Adress: Stockholm / Göteborg

Pris: 1795 kr

Vad vill du göra?

Datum