Unikt Thalasso-spa på Varbergs Kusthotell

Bjud med din vän till ett äkta, unikt och Sveriges enda Thalasso-spa på Varbergs Kusthotell! En anrik terapiform som tar vara på havets fantastiska och hälsosamma egenskaper.

Sjunk varsamt ner i vår Thalasso-pool, vår havsvattenpool, precis rätt tempererad inbjuder den till saltstänkta dopp. Havsvatten flödar in direkt från havet utanför, renas och värms upp till behagliga 32 grader. Njut också i flera andra pooler, bastur och upplevelseduschar. Missa inte att besöka upplevelseduschen Sensory Sky – här berörs alla dina sinnen och här omsveps du av regnbågens alla färger och en doftkomposition av friska, söta och träiga dofter.

Pris: 850 kr / person

*denna upplevelse köps som presentkort som du kan använda själv eller ge till någon speciell.

Thalassospa Varberg Kusthotell

Sveriges enda Thalasso-spa

Thalasso, som på grekiska betyder hav hittar du passande precis intill havskanten i vårt unika kallbadhus. Här kan du prova tre spa-upplevelser, som bygger på salt, tång och aroma – alltid med havet närvarande. Du kan också skapa din egen badupplevelse, med havsvatten och produkter från Phytomer. Ett enkelt sätt att behandla dig själv med alger och mineraler. Kallbadhuset som totalrenoverades sommaren 2021, har fått större bastu, en stämningsfull brasa och fönster som skapar en underbar utsikt över havet. Det finns viloplatser, fotbad, duschar och en isfontän, som du svalkar dig i efter bastubadet. Under upplevelsen har du tillgång till hela träningsmenyn, med 8-10 pass per dag. Välj till exempel mellan yoga, spinning, TRX, crosstraining med mera.

I Thalassospaupplevelsen ingår:

  • Tillgång till Thalasso-poolen, vår havsvattenpool.
  • Varm- och bubbelpool
  • Tillgång till ett flertal bastur (Ångbastu, Pausbastu 50 grader och varmbastu 85 grader)
  • Upplevelseduschen Sensory Sky och ett flertal duschupplevelser.
  • Thalassobad-upplevelser i kallbadhuset med tre olika sittningar varje dag.
  • Produkter från Phytomer.
  • Tillgång till vår träningsmeny med 8-10 pass per dag.
  • Gym inne och ute.

Spa Varbergs kusthotell

Varbergs Kusthotell

Varbergs Kusthotell ligger två kilometer söder om Varbergs stadskärna och femtiotvå steg från havet i vackra Apelviken. 1992 blev hotellet Varbergs Kurort och idag är vi Varbergs Kusthotell. En plats där du njuter av stränder, saltvatten, tången och en frisk, renande luft tillsammans med praktfulla byggnader. Och efter ett besök i Sveriges enda Thalasso-spa, där vi förädlar de spa- och kurtraditioner som funnits lokalt i Varberg i mer än 200 år, kommer du känna dig både avslappnad och fylld med ny energi.

Boka här

Information

Adress: Varbergs kusthotell

Pris: 850 kr

Vad vill du göra?

Datum