Räk- och laxkryssning i Göteborgs skärgård

Räk- och laxkryssning- Njut av läcker mat från havet och trubadurunderhållning ombord på en klassisk skärgårdsbåt medan utsikten förändras utanför fönstret.

Pris: 680 kr/person

Varaktighet: Cirka 3 timmar

Plats: Göteborg

Räk- och laxkryssning Göteborg

Mer om upplevelsen räk- och laxkryssning

Välkommen ombord på en härlig räk- och laxkryssning där vi serverar havets läckerheter och spelar stämningsfull musik medan M/S S:t Erik tar dig med ut i Göteborgs södra och vackra skärgård. Under kvällen passerar vi många kända öar som Styrsö, Donsö och Brännö. Priset inkluderar välkomstdrink, buffé, underhållning och båtresa.

Detta ingår

  • En somrig buffé
  • Underhållning ombord
  • Du får uppleva vacker skärgård

Bra att veta

Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra i grupp. För alla åldrar. Tillgänglighet: April-oktober.

Göteborgs skärgård

Västkusten har allt, och lite till. I Göteborgs skärgård kan du njuta av mysiga öar, vackra vikar & mjukslipade klippor som gjorda för årets skönaste sommardopp.

Göteborgs skärgård avskiljs med den södra och norra skärgården. Göteborgs kommun ingår i södra skärgården medan norra delen är förknippad med landskapet Bohuslän. Norra skärgården kan också kallas Öckerö-öarna. Några av de största och mest omtalade öarna i skärgården innefattar Vinga, Brännö, Hönö och Öckerö.

Hönö är en av de mest bebodda öarna på den norra skärgården. Ön bjuder på både vacker natur, shopping och restauranger med fantastiska vyer. Ett måste för de som gillar goda maträtter från havet – från färsk fisk till goda räkor.

De största öarna i söder är Donsö och Styrsö men om du söker dans och underhållning är Brännö ett utmärkt alternativ. Här finns bland annat Brännö Varv, ett före detta båtvarv och numera café och bar med livemusik, samt Brännö Värdhus som bjuder på både god mat och fint boende. Promenera till Husvik på öns södra sida så kommer du till Brännös legendariska brygga där det man arrangera dans på lördagar under sommaren.

För att ta sig till Göteborgs skärgårds södra öar tar du båt från Saltholmen eller från Stenpiren i city. Dessa öar är dessutom bilfria. Till de norra öarna tar du vägfärjan från Lilla Varholmen på Hisingen. Båda delarna av skärgården är vackra och väl värda ett besök. Besök Västtrafiks reseplanerare för att planera din resa till öarna.

Boka här

Information

Adress: Göteborg

Pris: 680 kr

Vad vill du göra?

Datum