Segling i Stockholms skärgård

Stockholms skärgård är oslagbar och att färdas mellan kobbarna är en lisa för själen. Så unna dig en heldagssegling i farvattnen Vaxholm och njut av den natursköna skärgården.

Pris: 2250 kr

*köps som presentkort så du kan välja tidpunkt vid senare tillfälle.

Vaxholm (1) Stockholms skärgård

Händer under upplevelsen

Ni ger er av kl 9.30 på morgonen från Vaxholm. På den 40-48 fot långa segelbåten serveras kaffe, te och andra alkoholfria drycker direkt när ni kliver ombord. Under dagen kommer ni njuta av magiska vyer i Stockholms vackra skärgård samt en god skärgårdslunch. Under dagen kanske ni även stannar till för ett bad om intresse finns. Efter ca 8 timmar kommer ni tillbaka till Vaxholm.

Praktisk info

Denna upplevelse sker under sommarhalvåret och är en perfekt familjeaktivitet, tänk dock på att barnen behöver vara över 12 år. Tänk på att ta med kläder som passar vädret och andra accessoarer som solkräm, solglasögon etc. Om vädret är fint så finns även möjlighet att bada, så ta med badkläder också. Flytväst och sjökläder får du låna ombord.

*tänk på att sulorna på dina skor ska vara ljusa och rena.

Mer om Stockholms skärgård

Stockholms skärgård är världskänd med sina 24 000 + öar, holmar och skär. Här kryllar det av magiska vyer, sommarresenärer, hotell och camping, skärgårdskrogar och annat trevligt att upptäcka. Några av de mest välkända delarna av skärgården är Vaxholm, Dalarö, Värmdö, Ljusterö, Ingarö och Blidö.

Under historien av Stockholms skärgård drabbats hårt av så kallade rysshärjningar där många skärgårdsbyar plundrats och bränts ner. Idag kan du hitta många platser som för tankarna tillbaka till gamla dagar, bland annat Vaxholms fästning som spelat en viktig del av Stockholms försvar sen 1863. Skärgården har även idag en stark militär närvaro.

Under sommaren så är det många som beger sig ut med båt och njuter av den fantastiska miljön som skärgården erbjuder. Många hyr även stugor eller campar på någon av öarna.

Boka här
Taggar:Fars dagHöjdpunktMors dagNaturSeglingSemestertipsSevärdheterSkärgårdSommarStockholmStockholms skärgårdUpplevelsepresenterUtomhusaktiviteterVaxholm

Information

Adress: Se bokning

Pris: 2250 kr

Vad vill du göra?

Datum