1 dygns timmerflottfärd på Klarälven

Upplev 1 dygns timmerflottfärd på Klarälven tillsammans med en kär vän, eller varför inte hela kompisgänget. När ni anlänt i den vackra värmländska vildmarken, börjar ni med utmaningen att konstruera er egen timmerflotte av stockar vid Klarälvens strandkant. Det blir ett äventyr ni sent glömmer.

Pris: 905 kr / person

Tillgänglighet: 2 juni-25 augusti

Ort: Stöllet, Värmland

Boende: 1 övernattning i stuga på Klarälvens Camping i Stöllet. Stugan har toalett, dusch, 4 eller 5 bäddar. Minikök med plattor, diskho och kylskåp, micro, porslin för 4 eller 5 personer, samt veranda med utemöbler. Tänk på att ta med egen mat och sängkläder.

Krav: Simkunnighet hos vuxna deltagare. Barn får endast följa med i sällskap av vuxna och barn under 3 år rekommenderas inte följa med på turen.

1 dygns timmerflottfärd på Klarälven

Händer under timmerflottfärden

När ni lyckats bygga er egen, stabila flotte förtöjer ni den vid strandkanten och njuter av kvällen och sällskapet, kanske över en god bit grillad mat. När tröttheten faller på kan ni dra er tillbaka till stugan för en god natts sömn, så att ni är utvilade inför morgondagen när det stora flottäventyret på Klarälven börjar.

Mer om Vildmark i Värmland

Vildmark i Värmland startades 1980 och började då erbjuda timmerflottfärder för privatpersoner och grupper på Klarälven i härliga Värmland. Under åren har företagets utvecklats och erbjuder nu också bland annat friluftskurser, bäversafari och kanotturer. De vill att fler ska få uppleva vad den mäktiga svenska naturen har att erbjuda och få möjlighet att koppla bort vardagen som ofta är fylld av skärmtid och måsten.

Upplev ett härligt dygn ute i den värmländska naturen tillsammans med ditt kompisgäng eller partner. Ni kommer bli fyllda av härlig frisk luft, få se den vackra naturen från flotten och samtidigt kunna koppla av och för att sedan åka därifrån med en massa ny energi.

Boka här

Information

Adress: Klarälven camping

Pris: 905 kr

Vad vill du göra?

Datum