Kör AMG GT63S Edition One i Göteborg

Supersportbil, sommar och Göteborg – finns det en bättre kombination? Ta chansen att uppleva en ny typ av körglädje framför ratten på Mercedes AMG GT 63S Edition One. Känn känslan av att trycka på gasen på bilen med 800 hästkrafter.

Om upplevelsen:

Med den här upplevelsen får ut köra den snabbaste 4-dörrars bilen rund Nürburg Ring. Det trimmade exemplaret kan ta dig från 0 till 100 på under 2,8 sekunder.

Vi inleder upplevelsen med att instruktören guidar dig genom upplevelse och sträckan som står på agendan för dagen. Sätt dig bekvämt i stolen, spänn fast säkerhetsbältet och starta igång motor, för nu är det dags. Tillsammans tar ni er ut på allmän väg i Göteborgsområdet där du får känna på att köra bilen. Adrenalin, spänning och glädje – uppfyll din dröm om att köra en sportbil när du köra AMG GT 63S Edition One i Göteborg.

Välj mellan 8, 15 eller 30 kilometer. Körningens sker på allmän väg tillsammans med professionell racingförare.

Boka här
Taggar:AktiviteterAlla hjärtans dagBilarBröllopspresentFars dagFödelsedagspresentFöretagsaktiviteterGöteborgJulklapparKalasaktivitetMöhippaMors dagMotorMotorsportRomantisk presentSnabba bilarSportSportaktiviteterSportbilStudentpresentSvensexaUpplevelsepresenterUpplevelserVästkustenVästra Götaland

Information

Boka: Upplevelse | Boka här | happy-day.se

Pris: fr. 1095 kr

Vad vill du göra?

Datum