Heldagsäventyr med kajak i skärgården

Upptäck Stockholms vackra skärgård, endast 45 minuter utanför Stockholm. Skärgården består av cirka trettiotusen öar belägna i lugnet av Östersjön. Förr i tiden var detta ett hem för många jordbrukare och fiskare, samt en utpost för vikingahandel. Vattenytan har fribärande kupoler av sten och träd som skapar en unik naturlig labyrint som är perfekt att utforska med en kajak.

Detta kan du se fram emot

Upptäck Stockholms vackra skärgård på ett heldagsäventyr med kajakpaddling
Lär dig om de tusentals öarna och det vilda djurlivet runt skärgården
Njut av en god lunch tillagad över en öppen eld inklusive en typisk svensk fika

Pris: från 1650 kr

Kajak Stockholms skärgård

Händer under kajakpaddlingen

Börja den här härliga turen med att möta upp din guide klockan 09:00 på söder i Stockholm. Res tillsammans till Dalarö som är en charmig liten skärgårdsort, varifrån du kommer att börja ditt kajakäventyr. Längs vägen, beundra de magnifika små röda husen som diskret är byggda bland tallarna. Njut hela dagen med att utforska olika öar från vattnet. Stanna till vid en av de obebodda öarna för att ladda på med lunch, tillagad över en öppen eld. Koppla av till Östersjöns kluckande vågor och fågelsång.

Upptäck djurlivet

När eftermiddagen har kommit till sitt slut så är det dags att paddla tillbaka mot Dalarö, där du började från. Paddla runt de andra öarna och få chansen till att se annat fantastiskt på den mer vilda delen av skärgården. Håll utkik efter cirklande havsörnar som är på jakt efter byten. Försök att upptäcka ett flertal arter av flyttfåglar inklusive olika typer av gås eller den berömda skarven som flyger över horisonten norrut. I slutet av turen, återvänd till Stockholm med massor av nya minnen och härlig frisk luft i lungorna.

Boka här

Information

Adress: Samling: Café String

Pris: 1550 kr

Vad vill du göra?

Datum