Matmilen Linköping

I maj är det dags att fira delar av den gastronomiska krogscenen i Linköping. Då är dags för Matmilen. Matmilen äger rum torsdag 11 maj mellan klockan 17-22.

HUR GÅR DET TILL? Samma dag som eventet äger rum finns Matmilens representanter på något centralt ställe, ofta ett hotell. Där hämtar du ditt klippkort som är ditt bevis på att du är en av deltagarna i Matmilen. Nu börjar det roliga och goda äventyret.7 krogar deltar och du får på varje ställe testa en liten rätt, ett smakprov som förmedlar just den restaurangens meny. Din mat har du redan betalat för och du bestämmer själv om du vill köpa till dryck. Varje krog har speciellt framtagna förslag på passande dryck. Du väljer själv i vilken ordning du besöker de medverkande restaurangerna förutom den första som vi anvisar.​Allt löper på väldigt smidigt och enkelt, din uppgift blir att njuta och upptäcka nya krogar i din stad.

Krogar som deltar är BIERHAUS, BISTRO MEJERIET, 1854 APORTIVO BAR, AIOLI TAPAS BAR, AND HOTEL, OLYMPIA DA VINCI och KITCHEN&BAR. Riktiga krogar på riktiga krogtider är det som kännetecknar Matmilen.

Boka här

Information

Pris: 499 kr

Datum:
11 maj 2023 - 17:00

Vad vill du göra?

Datum