Kajakpaddling i skärgården på vintern

Ditt äventyr börjar i Skärgårdens Kanotcenter, där du möter din guide och får en säkerhetsgenomgång. Din guide hjälper dig göra justeringar på kajaken om det skulle behövas och berättar om den planerade rutten. När du har lärt dig de grundläggande paddlings- och säkerhetsteknikerna är det dags att hoppa ner i en havskajak för att utforska skärgårdens vinterlandskap från vattnet.

Upptäck Vaxholm

Följ din guide medan du upptäcker Vaxholms skönhet och beundrar den svenska arkitekturen. Det är den perfekta platsen för att få en helhetsupplevelse av skärgården, med sin kända fästning som brukade försvara Stockholm och traditionella fiskeskjul i hamnen. På andra sidan hittar du ett av Stockholms största naturreservat. Medan du paddlar och utforskar öarna från vattnet lyssnar du till historier om området, där vikingar bodde för över 1 000 år sedan. Insup den vackra vintermiljön och känn lugnet, trots att du befinner dig bara 30 minuter från Stockholm. När din oförglömliga upplevelse tar sitt slut är det dags att börja resan tillbaka till utgångspunkten, då du kan passa på att beundra utsikten en sista gång innan du får en kopp värmande kaffe.

Pris: 1250 kr

 

Boka här
Taggar:ÄventyrDecemberDjur & naturFebruariHöjdpunktJanuariKajakMarsNovemberSkärgårdSportlovetStockholmStockholms skärgårdSverigeUtomhusaktiviteterVattensportVaxholmVinter

Information

Adress: Vaxholm

Pris: 1250 kr

Vad vill du göra?

Datum