Spa och övernattning på Varbergs Kusthotell

Ta med någon du tycker om på en unik spa-upplevelse och hotellövernattning på Varbergs Kusthotell. Här njuter ni på Sveriges enda Thalasso-spa med en härlig uppvärmd havsvattenpool, deltar i träningspass, går strandpromenader och badar i havet. Efter en skön dag är det dags för en omsorgsfullt komponerad trerätters supé, och sedan en god natts sömn i det mysiga hotellrummet. När ni har sovit ut ordentligt väntar en lyxig frukostbuffé och kanske ett sista dopp i havet innan hemresan.

Spa och övernattning på Varbergs Kusthotell

Info om spaupplevelsen

Pris: 3328 kr / 2 personer

Inkluderat i upplevelsen:

– En övernattning

– Entré till Thalasso-spa inklusive spaprodukter

– Träningspass samt gym inne och ute

– Trerätters supé

– Lyxig frukostbuffé

Sveriges enda Thalasso-spa

Thalasso, som på grekiska betyder hav hittar du passande precis intill havskanten i vårt unika kallbadhus. Här kan du prova tre spa-upplevelser som bygger på salt, tång och aroma – alltid med havet närvarande. Du kan också skapa din egen badupplevelse med havsvatten och produkter från Phytomer. Ett enkelt sätt att behandla dig själv med alger och mineraler. Kallbadhuset som totalrenoverades sommaren 2021, har fått större bastu, en stämningsfull brasa och fönster som skapar en underbar utsikt över havet. Det finns viloplatser, fotbad, duschar och en isfontän, som du svalkar dig i efter bastubadet. Under upplevelsen har du tillgång till hela träningsmenyn med 8-10 pass per dag. Välj till exempel mellan yoga, spinning, TRX, crosstraining med mera.

Varbergs Kusthotell

Varbergs Kusthotell ligger två kilometer söder om Varbergs stadskärna och femtiotvå steg från havet i vackra Apelviken. 1992 blev hotellet Varbergs Kurort och idag är vi Varbergs Kusthotell. En plats där du njuter av stränder, saltvatten, tången och en frisk, renande luft tillsammans med praktfulla byggnader. Och efter ett besök i Sveriges enda Thalasso-spa, där vi förädlar de spa- och kurtraditioner som funnits lokalt i Varberg i mer än 200 år, kommer du känna dig både avslappnad och fylld med ny energi.

Välkommen till en njutningsfull och minnesvärd vistelse på Varbergs Kusthotell!

Boka här

Information

Adress: Varberg

Pris: 3328 kr

Vad vill du göra?

Datum